Στο παιχνίδι κυπέλλου ΑΕΚ – Λαμία ο Δημήτρης Στυλιαράς

Τον πολύ σημαντικό αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και την ΛΑΜΙΑ που θα διεξαχθεί στο Γ. ΚΑΜΑΡΑΣ  της Ριζούπολης (20:30) ορίστηκε να διευθύνει ο Αιτωλοακαρνάνας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Όπως ανακοίνωσε η ΚΕΔ/ΕΠΟ συνεργάτες του θα είναι ο Κων/νος Ποντίκης (ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ/ΛΕΥΚΑΔΑΣ) και ο Ιωάννης Κοντιζάς (ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ) με 4ο διαιτητή τον Νικόλαο Μακρυπόδη (ΕΠΣ ΑΧΑΙΑΣ) και παρατηρητή διαιτησίας τον Μιχαήλ Καλαθενό (ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ).

Για τον ίδιο επίσης θεσμό ορισμό πήραν ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΚΕΛΟΣ και ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ που θα είναι 4ος διαιτητής και 1ος βοηθός διαιτητής αντίστοιχα, στην αναμέτρηση ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΑΡΗΣ την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου (20:30).

Τέλος, το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ, θα είναι παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στην ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ και την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου (18:15), στο γήπεδο της Αγυιάς.

Πηγή: sdpna.blogspot.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr