Πανελλήνιο και Grand Prix στο ΟΑΚΑ, στην Σουηδία το Ευρωπαϊκό της ορεινής

Ο Αντωνιάδης από σήμερα στην Χουκσβάρνα.

Στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο, στο ΟΑΚΑ, ξεκινάει αύριο Παρασκευή (06/05) πρωί στις 09:30, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων, Κορασίδων, αλλά και το 3ο GrandPrixπίστας Ανδρών. Δύο σημαντικές διοργανώσεις που θα γίνουν παράλληλα, με την συμμετοχή 100 και πλέον αθλητών και αθλητριών.

Για το Πανελλήνιο θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα ταχύτητας, ατομικό πουρσουίτ, ατομική χρονομέτρηση, πόντοι, σκρατς και ομαδικό σπριντ, ενώ για το GrandPrix Ανδρών, τα αγωνίσματα όμνιουμ και ταχύτητα.

Σήμερα Πέμπτη στις 18:00 θα γίνει το Τεχνικό Συνέδριο των δύο διοργανώσεων. Αύριο Παρασκευή οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 09:30-15:00 και από 17:30-21:00, το Σάββατο από 10:00-14:00 και από 17:30-21:00 και την Κυριακή από 10:00-14:00.

Στην Σουηδία ο Αντωνιάδης

Για τη Χουκσβάρνα της Σουηδίας αναχώρησε σήμερα ο Δημήτρης Αντωνιάδης, για να πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας, που θα διεξαχθεί από αύριο Παρασκευή (06/05) έως και την Κυριακή (08/05).

Ο φορμαρισμένος Έλληνας πρωταθλητής θα αγωνιστεί αύριο, στο αγώνισμα elimination και την Κυριακή θα στο σιρκουί crosscountry. Ο 24χρονος Δημήτρης Αντωνιάδης βρίσκεται στην 37η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Πέρυσι ο αθλητής μας είχε σταθεί ιδιαίτερα άτυχος (του βγήκε τρεις φορές η αλυσίδα) και είχε τερματίσει στην 47η θέση.

Στην αποστολή μετέχει και ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Κατσέλης.

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr