2η θέση σε ομαδικό και ατομικό για τον Μεσολογγίτη Π. Παπουτσόπουλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης 2016

Με κατάκτηση της 2ης θέσης στο ομαδικό της κατηγορίας ΤΤ1 - ΤΤ5 ξεκίνησαν οι αθλητές του Α.Σ. 'Ήφαιστος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης 2016.

Με την λήξη των αγώνων του ομαδικού της κατηγορίας ΤΤ1-ΤΤ5 στον πίνακα κατάταξης ισοβαθμούσαν τρεις ομάδες, που διεκδικούσαν την δεύτερη θέση, την κατέκτησαν όμως οι αθλητές μας Παναγιώτης Αγγελούδης και Παναγιώτης Παπουτσόπουλος έχοντας πιάσει εξαιρετική απόδοση και έχοντας χάσει λιγότερα σετ από τους αντίπαλους τους.

Ο Παναγιώτης Αγγελούδης είναι πρωταθλητής στην κατηγορία του, ΤΤ4, για το 2015 και θα διεκδικήσει τον τίτλο πάλι στους αγώνες της Κυριακής με τις προβλέψεις να τον χρήζουν ως το μεγάλο φαβορί.

Ο πρωτοεμφανιζόμενος σε πανελλήνιο πρωτάθλημα Παναγιώτης Παπουτσόπουλος έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο ομαδικό και έδειξε έτοιμος να διεκδικήσει μετάλλιο στην κατηγορία του την ΤΤ5.

Τελικά Αποτελέσματα:

Ομαδικό Ανδρών Κατηγορίας ΤΤ1-ΤΤ5

1η Θέση Α.Σ. ΑμεΑ ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟΣ – ΣΤΑΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΚΟΥΝΕΝΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

2η Θέση Α.Σ. ΑμεΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ – ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΠΑΠΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

3η Θέση Α.Σ. ΑμεΑ ΑΡΓΩ – ΓΚΙΚΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ – ΦΡΑΓΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ολοκληρώθηκε στις  22/06/2016 με τα αγωνίσματα στο ατομικό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης 2016 με τους αθλητές του Ηφαίστου, Παναγιώτη Αγγελούδη και Παναγιώτη Παπουτσόπουλο, να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και στις προβλέψεις καταλαμβάνοντας την πρώτη και την δεύτερη θέση αντίστοιχα στην κατηγορία ΤΤ4-ΤΤ5.

Ο Αγγελούδης αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητής Ελλάδας

Ο Παπουτσόπουλος συμμετείχε για πρώτη φορά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Συγχαρητήρια σε όλο το τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, πάντα επιτυχίες και εις ανώτερα.

Τελικά Αποτελέσματα Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Επιτραπέζιας

Αντισφαίρισης 2016 – ΕΑΟΜ-ΑμεΑ

Ατομικό Ανδρών Κατηγορίας ΤΤ4-ΤΤ5:

1η Θέση - ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - Α.Σ. ΑμεΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ

2η Θέση - ΠΑΠΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - Α.Σ. ΑμεΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ

3η Θέση - ΚΟΥΝΕΝΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ - Α.Σ. ΑμεΑ ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟΣ

Πηγή: facebookΑ.Σ Ήφαιστος

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr