×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/Galleries/16VOLLEYARTA
×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

ΑΡΤΑ VOLLEY: Εικόνες μαγικές με μελλοντικούς πρωταθλητές (photo)

 

Εκμεταλλευόμενοι το ρεπό μας στο πρωτάθλημα Παγκορασίδων, προσκαλέσαμε την Ελπίδα Ιωαννίνων και δώσαμε την ευκαιρία στα παιδιά των Ακαδημιών μας, αλλά και στα τμήματα Κορασίδων και Παγκορασίδων να παίξουν. Και πραγματικά όλα κύλησαν όπως τα σχεδιάσανε οι δύο προπονητές μας Γιάννης Σταμούλης-Αποστόλης Πορτοβάρας, τα παιδιά το χαρήκανε δεόντως και ευχαριστούμε την Μαρία Μπράγια και τον σύλλογό της που αποδέχθηκε την πρόσκλησή μας. Ένα είναι σίγουρο ότι θα ανταποδώσουμε και θα βρεθούμε εμείς στα Γιάννενα να ξαναπαίξουν τα παιδιά μας.

Σε αυτή την μικρή ηλικία τα παιδιά μαθαίνουν τι σημαίνει παιχνίδι, μαθαίνουν την σημασία της νίκης, αλλά και της ήττας, μαθαίνουν να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους, μαθαίνουν τι εστί Αθλητισμός. Αθλητισμός=Πολιτισμός για μας και χαιρόμαστε που στο τιμόνι μας έχουμε προπονητές Καθηγητές Φυσικής Αγωγής που μεγαλώνουν τους αθλητές μας σε υγιή πρότυπα.

Η καλή μας εικόνα όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και οργανωτικά –κάτι που μας το επισημάνανε και οι φιλοξενούμενοι  είχε πρωταγωνιστές τις αθλήτριες του τμήματος Παγκορασίδων  που ήταν διαιτητές-γραμματεία, ενώ τα παιχνίδια των Κορασίδων-Παγκορασίδων τα σφύριξε ο αθλητής μας Αλέξανδρος Κωστανίκος και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. 

Ιδιαίτερη μνεία για την βοήθειά του κάνουμε και στον Χρήστο Αγγέλη που μας παρείχε κρουασάν και νερά και τον ευχαριστούμε και ευχόμαστε πάντα να είναι κοντά μας σε ανάλογες εκδηλώσεις.

Η κλειστή αίθουσα του 4ου Γυμνασίου-Λυκείου Άρτας ήταν κατάμεστη από παιδιά και γονείς με τις παιδικές φωνές να δονούν την ατμόσφαιρα και να ακούγονται παντού.  Από τις 9:30 το πρωί έως τις 2:00 το μεσημέρι που έπεσε η αυλαία τα παιχνίδια ήταν συνεχόμενα, χωρίς κανένα διάλλειμα  και όλοι μα όλοι φύγανε ευχαριστημένοι από το χώρο.

Δηλώσεις προπονητών μας

Ο Γιάννης Σταμούλης με την  λήξη του τουρνουά είπε «ευχαριστούμε την Μαρία που αποδέχθηκε την πρόσκλησή μας, εύχομαι πραγματικά στο σύλλογό της τα καλύτερα. Φεύγουμε γεμάτοι με όμορφα συναισθήματα, όλα τα παιδιά το χαρήκανε, το διασκεδάσανε και αυτό είναι που μένει για μένα και τον συνάδελφό μου Αποστόλη Πορτοβάρα που μοχθούμε καθημερινά για την πρόοδο των αθλητών-αθλητριών μας, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και να τους κάνουμε καλύτερους ανθρώπους». 

Ο Αποστόλης Πορτοβάρας συμπληρώνοντας τον Γιάννη είπε «θέλουμε και τους γονείς των παιδιών κοντά μας, όχι μόνο στα τουρνουά, αλλά και καθημερινά να βλέπουν την δουλειά μας, να μας κρίνουν γιατί και εμείς μαθαίνουμε από τα λάθη μας και γινόμαστε καλύτεροι. Συγχαρητήρια και από μένα στη Μαρία για την αξιόλογη δουλειά που κάνει και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει. Υπομονή και μόνο υπομονή και τα καλύτερα έρχονται».

 {gallery}16VOLLEYARTA{/gallery}

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr