Πρώτοι βαθμοί για τα Κορίτσια της Ομόνοιας Ναυπάκτου

Ξεκίνησαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το γυναικείο τμήμα της Ομόνοιας με τις Ναυπάκτιες στις δύο πρώτες αγωνιστικές να έχουν μία ήττα από τον ΑΟ Ακράτας και μία νίκη με τον Αιγιαλέων.

Εξαιρετικά ανανεωμένη η ομάδα της Ναυπάκτου, πλαισιωμένη από τα κορίτσια που ως πέρσι αγωνιζόντουσαν στα αναπτυξιακά τμήματα (κορασίδες-παγκορασίδες) ταξίδεψε την πρώτη αγωνιστική στην Ακράτα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Σε ένα παιχνίδι με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της η Ομόνοια τελικά ηττήθηκε με 3-2 σετ, στο τάι μπρέικ, αποτέλεσμα που ναι μεν της έδωσε έναν βαθμό αλλά την άφησε με την πικρία της απώλειας περισσοτέρων.

Στο πρώτο σετ αν και η Ομόνοια βρέθηκε από την αρχή πίσω στο σκορ σταδιακά βελτίωσε τη υποδοχή της και βρέθηκε να προηγείται 8-12. Η Ακράτα αντέδρασε, πήρε και πάλι το προβάδισμα με 17-14 κρατώντας τη διαφορά ως το 23-20 κατακτώντας τελικά το σετ με 25-23. Παρόμοια εξέλιξη είχε και το δεύτερο σετ με την Ακράτα να προηγείται ως το 18-15. Με καλό σερβίς από την Μπαλή η Ομόνοια γύρισε το παιχνίδι (18-19) με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο ως το 23-23. Εκεί η Ομόνοια φάνηκε ψυχραιμότερη και πήρε το σετ με 23-25. Κακό ξεκίνημα για την ομάδα της Ναυπάκτου στο τρίτο σετ όταν και βρέθηκε να χάνει με 5-0. Το καλό σερβίς όμως των Σχίζα-Ράμμου-Μπαλή έδωσε ένα επιμέρους 3-15 δίνοντας άνετο προβάδισμα στην Ομόνοια και μαζί και το σετ με 20-25. Με ένα εναντίον της 10-2 ξεκίνησε και το τέταρτο σετ η Ομόνοια αντιδρώντας στη συνέχεια για να ισοφαρίσει σε 13-13 και να πάει σε ματς μπολ στο 23-24 που δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει δίνοντας την ευκαιρία στην Ακράτα να πάρει το σετ με 26-24 και να πάει το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Στο πέμπτο σετ η υπεροχή της Αχαϊκής ομάδας ήταν καθολική και με 15-7 πήρε το παιχνίδι και τους δύο βαθμούς παραχωρώντας έναν βαθμό και στην Ομόνοια.

Με αλλαγές στην αρχική της σύνθεση ταξίδεψε στο Αίγιο η Ομόνοια για τη δεύτερη αγωνιστική. Χωρίς τις Τσαμπά-Κομνηνού-Τριανταφύλλου αναγκάστηκε να αλλάξει πρόσωπα και θέσεις στο βασικό σχήμα, κυρίως στις θέσεις των ακραίων και του διαγωνίου. Κάνοντας λιγότερα λάθη από ότι στο πρώτο παιχνίδι η Ομόνοια βρέθηκε να προηγείται από νωρίς στο σκορ και παρότι ο Αιγιαλέων ισοφάρισε 19-19 πήρε το σετ με 21-25. Πόντο πόντο πήγαιναν οι δύο ομάδες στο δεύτερο σετ με την Ομόνοια να έχει μία ακόμα απώλεια με τον τραυματισμό της Μπινιχάκη στο 17-17. Με την είσοδο της Β. Δημοπούλου δεν άλλαξε το αγωνιστικό πλάνο της Ομόνοιας που με ένα επιμέρους 3-8 πήρε και το δεύτερο σετ με 20-25. Με τον αέρα των δύο κερδισμένων σετ μπήκε η Ομόνοια στο τρίτο σετ, πήρε διαφορά που έφτασε και το +6 (14-20). Το Αίγιο μείωσε σε 19-20 και ισοφάρισε 23-23 αλλά με μία τελειωμένη επίθεση και έναν άσσο από τη Μπαλή το σετ πήγε στην Ομόνοια με 23-25 και μαζί και το τρίποντο της νίκης.

Μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές πρώτος στη βαθμολογία έχοντας το απόλυτο των βαθμών (6) είναι ο Απόλλωνας Ξυλοκάστρου, δεύτερη η Ομόνοια με 4 βαθμούς, την τρίτη θέση μοιράζονται Αιγιαλέων και Οίαξ Ναυπλίου με 3, πέμπτη η Ακράτα με 2 βαθμούς και στην τελευταία θέση η Νέα Ιωνία Κορίνθου χωρίς βαθμό.

Στα δύο παιχνίδια με Ακράτα και Αιγιαλέων με την ομάδα της Ομόνοιας συμμετείχαν οι: Μποβιάτση, Νάκη, Δημοπούλου Β., Τριανταφύλλου, Κορκοντζέλου, Σχίζα, Μπαλή, Μπινιχάκη, Ράμμου, Κομνηνού-Κυρίτση, Κατσαρού-Λαβέρ, Τσαμπά, Κομάνι, Δημοπούλου Λ.

Επόμενη αγωνιστική για το γυναικείο τμήμα της Ομόνοιας είναι στις 11 Δεκεμβρίου, πρώτο εντός έδρας για φέτος, με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Ξυλοκάστρου. Την ίδια ημέρα έχει οριστεί και η παρουσίαση της νέας εμφάνισης των γυναικών για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και τη συνεργασία του συλλόγου με το Go Nafpaktia. Η παρουσίαση θα γίνει στο Ξενοδοχείο Ναύπακτος ενώ θα ακολουθήσει live πρόγραμμα με τον Χάρη Μακρή, στα πλαίσια της οικονομικής ενίσχυσης του τμήματος.

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr