Πρώτη ανανέωση με Δημήτρη Μήτσου για τον ΑΟ Αγρινίου

Η ομάδα μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για ένα ακόμη χρόνο με τον Δημήτρη Μήτσου . Ο οποίος συναντήθηκε με τη διοίκηση του συλλόγου μας και συμφώνησε στην επέκταση της συνεργασίας του Α.O Δημήτρης Μήτσου μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου για την σεζόν 2016-2017 δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω και την επόμενη χρονιά στον ΑΟ . Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΑΟ και τον προπονητή μου, τον κ.Μυριούνη που με εμπιστεύθηκαν και έδειξαν ότι θέλουν να παραμείνω στην ομάδα. Επίσης τους συμπαίκτες μου, αλλά και όσους συνεργάζομαι καθημερινά . Άλλωστε το κλίμα και οι σχέσεις στα αποδυτήρια ήταν και το μεγάλο μας… μυστικό για την φετινή εικόνα. Επίσης σημαντικό  ρόλο για την παραμονή μου αποτέλεσε  η αγάπη του κόσμου για την ομάδα και το Αγρινιώτικο μπάσκετ .Θέλω να υποσχεθώ σε όλους ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και στην νέα αγωνιστική περίοδο 2016-2017».

Του ευχόμαστε καλή μπασκετική χρονιά με πολλές επιτυχίες.

 

Με εκτίμηση

Η Διοίκηση του ΑΟ

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr