Με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα ο Λέων

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο ΛΕΩΝ για το πρωτάθλημα Γ' τοπικό Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε αφού στο σημερινό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Αντίρριο επικράτησε του γηπεδούχου Ηρακλή Μοναστηρακίου.

Τα λιοντάρια ξεκίνησαν πολύ δυνατά και δεν άφησαν περιθώριο στους γηπεδούχους να αμφισβητήσουν την ανωτερότητά τους. Με σωστές επιλογές στην επίθεση αλλά και με πολύ καλή άμυνα είχαν συνέχεια το προβάδισμα, με το σκορ του ημιχρόνου να είναι 40-15. Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με τις δύο προπονητές να μοιράζουν  χρόνο σε όλους του παίχτες.

Από το ΛΕΩΝ πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Τάσος Βασιλείου με 15 πόντους αλλά και 9 ριμπάουντ και ακολούθησαν  οι Τριπολίδης και Μπέλας με 14 και 11 πόντους αντίστοιχα.

Για τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Κατσαρός και Αυγεράκης με 14 και 7 πόντους.

Δεκάλεπτα: 09-22, 6-18, 6-13, 14-11

Διαιτητές: Σταθόπουλος Λ. – Πατσαντζόπουλος

Ηρακλής Μοναστηρακίου: Μελικόκης, Γεωργακόπουλος, Καρέλας, Βίτσας 3(1), Καλαμπούκας 4, Φιλιππόπουλος 3, Κορκοντζέλος, Αυγεράκης 7, Μισαηλίδης 4, Κατσαρός 14

ΛΕΩΝ (Διαμαντόπουλος Σπύρος): Γατσώρης, Τριπολίδης 14 (1), Βλαχογιάννης 3, Γκανιάτσος 7 (1), Ιλαρίδης, Βραχάς, Μπέλας 11 (1), Ντίνος 4, Σαμαλέκος 4, Βασιλείου 15, Αλάγιαλης 6

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr