Επιστροφή στις νίκες για τον Χαρίλαο Τρικούπη

Τέλος στο αρνητικό σερί των προηγούμενων 4 Αγωνιστικών έβαλε η ομάδα μας χθες το απόγευμα αφού επικράτησε στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας της ΦΕΑ ΝΦ-ΝΧ με σκορ 73-57. Η ομάδα μας παίζοντας ωραίο μπάσκετ κατά διαστήματα, έφτασε δίκαια στη νίκη αποζημιώνοντας το φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.

Από το Α' δεκάλεπτο οι παίκτες μας έδειξαν τις διαθέσεις τους αφού με καλή άμυνα και καλές επιλογές στην επίθεση , περιόρισαν τους φιλοξενούμενους σε παθητικό ρόλο και κατάφεραν με τη λήξη του να πάρουν διαφορά 9 πόντων (Σκορ Δεκαλέπτου 18-9).

Στο Β' δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και κατάφεραν να "μείνουν" στο παιχνίδι. Με βασικό τους όπλο την άμυνα περιόρισαν την επιθετική δραστηριότητα των παικτών μας και ροκάνισαν τη διαφορά φτάνοντας την στου 6 πόντους (28-22 Σκορ Ημιχρόνου).

Οι άμυνες "πήγαν περίπατο" στο Γ' Δεκάλεπτο όπου η ομάδα μας (με επιμέρους σκορ Δεκαλέπτου 25-24) κατάφερε να διατηρήσει διαφορά νίκης (Σκορ Δεκαλέπτου 53-46) κάτι που επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα. Με όπλο την καλή άμυνα και τον πλουραλισμό στην επίθεση (επί μέρους σκορ δεκαλέπτου 20-11)  ήταν κυρίαρχη στο παρκέ και έφτασε τελικά σε μια άνετη νίκη με σκορ 73-57.

Πολλά και θερμά συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητικό επιτελείο για τη νίκη αυτή. Συνεχίζουμε συγκεντρωμένοι και αισιόδοξοι για τη δύσκολη συνέχεια. Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας την Κυριακή 29-11-2015 στην Ακράτα με αντίπαλο την  τοπική ομάδα.

Φύλλο Αγώνα:

Δεκάλεπτα:18-09, 28-22,53-46,73-57

Γ.Σ.ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ: (Ζωντός) Ιωάννου 14(2) Βουρνάς 2 Ζαμπέτης 13(1) Σταμούλης 6(2) Μουράτογλου 11(1) Σταυρόπουλος 8(1) Δημητρόπουλος Γεωργιάδης 4 Παπαγεωργίου 3 Καρβέλης Ψάλτου 12.

ΦΕΑ:(Κοσμίδης) Ρομοσιός 3 Στεφανής 6 Βλασσόπουλος 5(1) Γόντικας 9 Νίκολι Κρητικός 7(1) Μπασέας 4 Μπούσι 11(1) Διαμαντόπουλος 8(1) Νιφόρας 4 Τσίτος.

trikoupisbc.gr

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr