Χαρίλαος Τρικούπης: Έναρξη προπονήσεων και για το Παιδικό τμήμα

Ξεκίνησαν από χθεςΠαρασκευή 19-8-2016οι προπονήσεις τουΤμήματος Παίδωντου Συλλόγου μας υπό τις οδηγίες τουCoach Κωνσταντίνου Σταυρόπουλου.

Η πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο κλίμα, με τους μικρούς μας αθλητές να επιστρέφουν στο παρκέ μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Μάλιστα φέτος η έναρξη των προπονήσεων έγινε νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, σε μια προσπάθεια του Συλλόγου μας για την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία των αθλητών μας για το μακρύ και δύσκολο Πρωτάθλημα Παίδων της ΕΣΚΑΒΔΕόπου η ομάδα μας συμμετέχει.

Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στοΚλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας.

Ενημερώνουμε ότιμέχρι και την 5η Σεπτεμβρίου  οι προπονήσεις είναιανοιχτές για παιδιά γεννηθέντα κατά τα έτη 2000,2001 και 2002 ώστε να συμμετέχουν και να δοκιμαστούν.

Γιαοποιαδήποτε πληροφορία(σχετικά με τις ημέρες και ώρες προπονήσεων, τη λειτουργία του Τμήματος κλπ)  μπορείτε να απευθυνθείτε στουςΕφόρους του Τμήματος Κο Κώστα Τσαμαδιά (τηλ: 6947182718) και Κο Νάσο Βλάχο (τηλ: 6978337072).

Πηγή: trikoupisbc.wordpress.com

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr