Στον ''αέρα'' από σήμερα και πάλι η ραδιοφωνική εκπομπή Slow Sports

 

Στον αέρα από σήμερα 22/8 όπως και κάθε Δευτέρα  10 με 12 το βράδυ θα είναι και φέτος η αθλητική ραδιοφωνική εκπομπή  Slow Sports από το ραδιοφωνικό σταθμό Ι.Π Μεσολογγίου 92 fm.

Η εκπομπή την όποια επιμελούνται οι, Σπύρος Σπανός και Κωνσταντίνος Καραδήμας, έχει ως σκοπό την ενημέρωση για τα αθλητικά δρώμενα της πόλης του Μεσολογγίου, της ευρύτερης περιοχής και όχι μόνο, μέσα από μια διαφορετική ματιά - προσέγγιση των συντελεστών της.

Ποδαρικό - καλεσμένοι στην πρώτη εκπομπή για τη νέα χρονιά θα κάνουν δυο μελή του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΑΕΜ, ο γενικός γραμματέας της ομάδας Αλέξανδρος Παπανικολάου και ο γενικός αρχηγός Παναγιώτης Κατσάνος, που θα μιλήσουν για την νέα σελίδα που έχει ανοίξει εδώ και λίγες εβδομάδες για την ομάδα του Μεσολογγίου, και θα αναλύσουν το σκεπτικό και το όραμα της εμπλοκής τους αυτή την δύσκολη χρονική στιγμή για την ομάδα της ΑΕΜ.

Πατώντας εδώ μπορείτε να ακούσετε ιντερνετικά την εκπομπή, όπως και το υπόλοιπο πρόγραμμα του σταθμού καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο.

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr