Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Αλικυρναϊκός κόντρα στην Ακαδημία Ευηνοχωρίου

Να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να επιστρέψει στις νίκες θέλει το Σάββατο 28/11 ο Αλικυρναϊκός Αγίου Θωμά που στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής υποδέχεται στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου την ομάδα της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου.

Η ομάδα του Σταμάτη Σαρρή μετά το νικηφόρο εκτός έδρας αποτέλεσμα της 8ης αγωνιστικής στα Καλύβια δεν έχει καταφέρει στις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές που έχουν μεσολαβήσει να σημειώσει κάποια νίκη, ενώ έχει παραχωρήσει και δυο ισοπαλίες εντός έδρας σε Αμφίλοχο και Αχελώο Αγγελοκάστρου με αποτέλεσμα να έχει υποχωρήσει στην 13η θέση της βαθμολογίας όπου ισοβαθμεί με Αχελώο Αγγελοκάστρου και ΠΑΟ Καλυβίων με 11 βαθμούς.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, πλην των έντονων καιρικών φαινομένων που λόγω και της έλλειψης κατάλληλων αγωνιστικών χώρων στο Μεσολόγγι δημιούργησε πρόβλημα και στον σύλλογο κύλησε η εβδομάδα , με τον Σταμάτη Σαρρή να μην μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία του Γιώργου Κάκκου.

Κάλεσμα προς το φίλαθλο κοινό της ομάδας απευθύνουν παίκτες και διοίκηση ενόψει του αυριανού γειτονικού ντέρμπυ που θα πραγματοποιηθεί στις 3:00 μ.μ στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου, με διαιτητές της αναμέτρησης τους κ.κ Λιόνα, Βασιλόπουλο και Σούζα.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr