Δεν (Χ)άρηκε κάνεις.. ισοπαλία για Αλικυρναϊκό και Καλύβια

Αλικυρναϊκός Αγίου Θωμά – ΠΑΟΚ Καλυβίων 1-1

Με σκορ 1-1 έληξε το μεσημέρι της Τετάρτης στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου η αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας μεταξύ του Αλικυρναϊκού και του ΠΑΟΚ Καλυβίων.

Καλό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες, με τους γηπεδούχους να έχουν τον ελέγχω του παιχνιδιού καθ όλη την διάρκεια, του φιλοξενούμενους να καταφέρνουν και να παίρνουν κεφάλι στο σκορ στο 34΄με πλάσε του Μπελεβώνη Ε. 0-1, που θα είναι και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι θα πιέσουν από το πρώτο λεπτό , θα διαμαρτυρηθούν έντονα προς τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Κέκελο για μια φάση στο 51΄όταν θα ζητήσουν πέναλτι σε προσπάθεια απομάκρυνσης αμυντικού των φιλοξενούμενων η μπάλα θα βρει στο χέρι του, χωρίς να καταλογίζεται κάτι.

Στο 67΄οι γηπεδούχοι σε φάση διαρκείας θα καταφέρουν με σουτ του Φράγκου μέσα από την περιοχή να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια 1-1.

Για να έρθει στο 88΄με διπλή εντυπωσιακή απόκρουση εξ επαφής στην κλειστή γωνιά του ο Κατερινόπουλος σε κεφαλιά και σουτ του Φράγκου, να σφραγίζει το ισόπαλο 1-1.

Δυνατός αέρας καθ όλη την διάρκεια του αγώνα, με τους γηπεδούχους να είναι ευνοημένοι στο πρώτο μέρος και του φιλοξενούμενους στο δεύτερο μέρος. Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού είναι ότι η ομάδα του ΠΑΟΚ Καλυβίων κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο για το συγκεκριμένο παιχνίδι με μόλις 13 ποδοσφαιριστές.

Το φιλμ του αγώνα:

9΄γεμισμα στην περιοχή του Αλικυρναϊκού, πλασέ του Τριανταφύλλου αποκρούει σωτήρια ο Μπότας.

14΄σουτ του Ζέρβα Ν. άουτ.

21΄σέντρα σουτ του Σακελαρόπουλου με την μπάλα λόγο του αέρα να παίρνει περίεργη τροχιά, με τα ακροδάχτυλα θα διώξει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι σε κόρνερ ο Κατερινόπουλος.

34΄γκολ, βαθειά μπαλιά με αποδέκτη τον Γκασούκα, αυτός θα βγάλει την πάσα δεξιά στο ύψος της περιοχής στον Μπελεβώνη Ε. σουτ στην απέναντι γωνία του Μπότα, παρά την προβολή του Κάκκου πάνω στην γραμμή η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα 0-1.

36΄σουτ του Σακελαρόπουλου μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό και να περναει ελάχιστα από το αριστερό κάθετο δοκάρι σε κόρνερ.

41΄σέντρα του Γαβρίνα στην περιοχή, κεφαλιά του Φράγκου άουτ.

43΄κόρνερ με τον Βασιλείου για τον Αλικυρναϊκό, κεφαλιά του Κάκκου πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

44΄σουτ του Σακελαρόπουλου, θα πέσει και θα μπλοκάρει στην γωνιά του ο Κατερινόπουλος.

45΄εκτέλεση φάουλ του Ζέρβα Ν. κεφαλιά του Μαντέλου άουτ.

51΄έντονες διαμαρτυρίες από του γηπεδούχους για πέναλτι προς το ρέφερι του αγώνα κ. Κέκελο, όταν στην προσπάθεια αμυντικού των φιλοξενούμενων να απομακρύνει την μπάλα αυτή θα βρει στο χέρι του.

66΄γύρισμα του Τριφιάτη Σ. στο πρώτο δοκάρι, σουτ πάνω στην κίνηση του Βασιλείου, για ακόμα μια φορά ο Κατερινόπουλος θα πει όχι και θα αποκρούσει σε κόρνερ.

67΄γκολ, εκτέλεση του κόρνερ με την μπάλα να φτάνει στην απέναντι πλευρά στα πόδια του Ζέρβα Ν. νέο γέμισμα στην περιοχή, σουτ του Φράγκου με τον Κατερινόπουλο να αποκρούει στην μπάλα, αυτή θα προσκρούσει στην μέσα πλευρά του οριζοντίου δοκαριού και θα καταλήξει στα δίχτυα 1-1.

70΄σουτ του Γκασούκα, θα μπλοκάρει στην γωνιά του ο Μπότας.

88΄διπλή χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους Φράγκο και τον Κατερινόπουλο να σταματαει με διπλή προσπάθεια τόσο την κεφαλιά αλλά και το σουτ εν συνεχεία του Φράγκου στην κλειστή του γωνιά.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Κέκελος, Κολοσιώνης και Τριανταφύλλου.

ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ: (Σταμάτης Σαρρής) Μπότας, Κάλτσης, Τριφιάτης Σ, Ζέρβας Γ. (Ψαθάς), Μαντέλος, Κάκκος, Σακελαρόπουλος, Φράγκος, Γαβρίνας, Ζέρβας Ν., Βασιλείου (76΄Μιχαλόπουλος).

ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ: (Πάνος Τούρκας) Κατερινόπουλος, Καρασάββας, Μυγδάκης (91΄Τασούλης), Νταλαπέρας, Μυλωνάς Ν., Καγκαράς, Κοκκοτός, Μυλωνάς Ι., Γκασούκας, Τριανταφύλλου (46΄Μπελεβώνης Ε.), Μπελεβώνης Ε.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr