Στα Play-Off ο Ατρόμητος Αντιρρίου ρεπορτάζ και Βίντεο

Νίκη για το Ατρόμητο Αντιρρίου με 3-1 και είσοδος στα Play-Off επί του Απόλλων Δοκιμίου το απόγευμα της Τετάρτης στο ΔΑΚ Αιτωλικού στο πλαίσιο του αγώνα μπαράζ για την ανάδειξη της ομάδας που θα συμπλήρωνε την τετράδα των ομάδων για τα Play-Off της Α κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 15-16.

Παρουσία αρκετών φίλων των δυο ομάδων, αλλά και φίλαθλου κόσμου της ευρύτερης περιοχής, σε έναν άριστο αγωνιστικό χώρο, πραγματοποιήθηκε ένα όμορφο παιχνίδι με εκατέρωθεν ευκαιρίες και χωρίς σκοπιμότητες.

Καλύτερα μπήκε στο πρώτο 25΄ του αγώνα η ομάδα του Δοκιμίου, χωρίς όμως να μπορέσει να απειλήσει ουσιαστικά όμως την εστία του Φλωρόπουλου. Το Αντίρριου θα ισορροπήσει το παιχνίδι και θα καταφέρει λίγα δευτερόλεπτα πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του σπεσιαλίστα Παπαποστόλου να πάρει κεφάλι στο σκορ 0-1.

Στο δεύτερο μέρος οι ποδοσφαιριστές του Δοκιμίου έχοντας στο μυαλό τους να σημειώσει ένα τέρμα που θα έφερνε το παιχνίδι στα ίσια θα αφήσουν αρκετές φορές εκτεθειμένη την άμυνα τους, με το Αντίρριο να το εκμεταλλεύεται και να βγαίνει επικίνδυνα στην κόντρα. Στο 76΄οι τυπικά φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν πέναλτι με τον Αλεξόπουλο, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Παπαποστόλου και θα κάνει το 0-2. Ένα λεπτό αργότερα σε βαθειά μπαλιά ο Ευθυμιόπουλος με πλασέ θα κάνει το 0-3, για να έρθει στο 84΄ο Τσακανίκας με ατομική προσπάθεια να κάνει το τελικό 1-3.

Στο 90΄ θα έχουμε και την αποβολή για την ομάδα του Ατρομήτου, με τον Κάκκο να βλέπει την απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Δαλαγιώργο.

Το φιλμ του αγώνα:

6' κόρνερ του Τζωρτζόπουλου κεφαλιά του Γαρούφη άουτ.

14΄σέντρα του Κάκκου από δεξιά, κεφαλιά του Αλεξόπουλου άουτ.

32΄κόρνερ για τον Ατρόμητο, διώχνει με τις γροθιές ο Θεοδωρόπουλος πριν πάρει την κεφάλια ο Ηλιόπουλος, κεφάλια μέσα από την περιοχή του Τσίγκα θα περάσει άουτ.

37΄κεφαλια του Ευθυμιόπουλου με εξουδετερωμένο τον Θεοδωρακόπουλο, και τους αμυντικούς να απομακρύνουν πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα.

39΄μπαλιά του Παπαποστόλου με αποδέκτη τον Ευθυμιόπουλο, από θέση τετ τα τετ θα νικηθεί από τον Θεοδωρακόπουλο.

45+1 γκολ, αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Περικλή Παπαποστόπουλου, στο δεξί παραθυράκι της εστίας του ανήμπορου να αντίδραση Θεοδωρακόπουλου 0-1.

50΄κορνερ με τον Κάκκο για το Αντίρριο, κεφαλιά του προωθημένου Ηλιόπουλου ελάχιστα άουτ.

52΄σουτ του Τσακανίκα Ν. έξω από την περιοχή, μαζεύει στην γωνία του ο Φλωρόπουλος.

59΄απευθείας εκτέλεση φάουλ σε καλή θέση για το Δοκίμι με τον Τζωρτζόπουλο, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

68΄μεγάλη ευκαιρία για το Αντίρριο με τον Αλεξόπουλο από θέση τετ τα τετ να νικιέται και αυτός από τον Θεοδωρόπουλο με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ.

76΄γκολ, πέναλτι για το Αντίρριο σε ανατροπή του Αλεξόπουλου από τον Γαρούφη στην περιοχή, διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους του Δοκιμίου. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Παπαποστόλου που παρά την προσπάθεια του Θεοδωρακόπουλου που θα πέσει σωστά στην αριστερή του γωνία, αυτή θα καταλήξει στα δίχτυα και 0-2.

78΄γκολ, αντεπίθεση για τον Ατρόμητο με τον Ευθυμιόπουλο να πλασάρει και να κάνει το 0-3. Έντονες διαμαρτυρίες για οφσάιντ από την πλευρά του Απόλλων, καθώς θεωρούν ότι την φάση επηρεάζει με την κίνηση που κάνει ο δεύτερος παίκτης του Ατρόμητου Τσίγκας προς την μπάλα.

84΄γκολ, ατομική προσπάθεια από δεξιά του Τσακανίκα Γ. με πλασέ στην αριστερή γωνία θα μείωση το σκορ για την ομάδα του σε 1-3.

87΄επέλαση από δεξιά του Γιαννακά θα σπάσει την μπάλα μέσα στην περιοχή στον επερχόμενο Τσακανίκα, σουτ με τον Φλωρόπουλο να μπλοκάρει την μπάλα με διπλή προσπάθεια.

88΄μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Ατρόμητο, γυριστό σουτ του Ευθυμιόπουλου με την μπάλα να φτάνει στον Μανδέλο προ κενής εστίας το πλάσε του θα περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

90΄ σκληρό μαρκάρισμα του Κάκκου πάνω στο Δαλαγιώργο, ολιγόλεπτη διακοπή με τους δυο πάγκους να εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο και να έχουμε μικρό αψιμαχίες, με τον ρέφερι της αναμέτρησης να δείχνει την απευθείας κόκκινη κάρτα στο παίκτη του Αντιρρίου.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Γκιάφης, Χουλιάρας και Τριανταφύλλου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ: (Θόδωρος Λαυράνος) Θεοδωρακόπουλος, Τσακανίκας Ι., Τζωρτζόπουλος, Γαρούφης, Παναγιωτόπουλος (70΄Πίτλιγκερ), Τσακανίκας Ν. (55΄Δαλαγιώργος), Καρτσακλής, Κορομηλάς Φ., Γιαννακάς, Ζαχαράκης, Σπυριλιώτης (75΄Χατζάρας).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ: (Περικλής Παπαποστόλου) Φλωρόπουλος, Αραπογιάννης, Αποστολόπουλος, Βήττος, Ηλιόπουλος, Παπαποστόλου, Ευθυμιόπουλος, Τσίκας (88΄Ταμπάκης), Αλεξόπουλος (80΄Μανδέλος), Γλωσσόπουλος (60΄Ζαχαρόπουλος), Κάκκος.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr