Πρώτο «τρίποντο» για τον Αστέρα Μεσολογγίου!

Αστέρας Μεσολογγίου – Α.Ε Παλαιοπαναγιάς 2-1

Νίκη για τον Αστέρα Μεσολογγίου με 2-1 για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β κατηγορίας το απόγευμα του Σαββάτου απέναντι στην ομάδα της ΑΕ Παλαιοπαναγιάς.

Η ομάδα του Μεσολογγίου κατάφερε να προηγηθεί πολύ νωρίς στο σκορ μόλις στο 3΄της αναμέτρησης, ολιγωρία στην περιοχή των φιλοξενούμενων με κεφαλιά ο Ναούμης θα ανοίξει το σκορ 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν και στο 17΄θα φτάσουν κοντά στην ισοφάριση, όταν σέντρα του Τσέλιου θα βρει τον Ζέλιο, το πλάσε του οποίου θα περάσει όμως ψηλά άουτ.

Στο 28΄ο Αστέρας θα διπλασιάσει τα τέρματα του, όταν μπαλιά του Χατζή, θα βρει τον αμαρκάριστο Τσαλίκη, με ιδανικό πλάσε θα κάνει το 2-0.

Η πίεση των φιλοξενούμενων θα αποφέρει καρπούς και στο 45΄θα καταφέρουν με κεφαλιά του Μπακούλα να μειώσουν το σκορ σε φάση διαρκείας και αφού είχε προηγηθεί ψηλοκρεμαστό πλάσε του Ζέλιου στο οριζόντιο δοκάρι 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι όπως ήταν φυσικό θα ανοίξει με εκατέρωθεν χαμένες ευκαιρίες, με τους μεν γηπεδούχους να βρίσκουν απέναντι τους ένα πολύ καλό Μαστραπά που στην κυριολεξία κατέβασε ρολά, και τους φιλοξενούμενους να τα χαλανε στην τελική προσπάθεια.

Το τελευταίο σφύριγμα του κ. Ξύστρα Δ. θα βρει τους γηπεδούχους να πανηγυρίσουν το πρώτο τρίποντο για την φετινή χρονιά.

Το φιλμ του αγώνα:

γκοολ για τον Αστέρα, φάση διαρκείας στα καρέ του Μαστραπά, κεφαλιά του Ναούμη 1-0.

13΄σουτ του Χατζή, ψηλά άουτ.

17΄σέντρα του Τσέλιου, πλάσε του Ζέλιου ψηλά άουτ.

27΄ακόμα ένα σουτ για τον Αστέρα με τον Σταμάτη άουτ.

28΄γκοολ για τον Αστέρα, μπαλιά του Χατζή στον αμαρκάριστο Τσαλίκη, ιδανικό πλάσε του τελευταίου και 2-0.

33΄πλασέ του Ζέλιου, θα μπλοκάρει στη γωνιά του ο Σπυρόπουλος.

38΄σουτ με τον Μπακούλα για τους φιλοξενούμενους άουτ.

45΄ γκοολ για την Παλαιοπαναγιά, ψηλοκρεμαστό σουτ του Ζέλιου στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά με κεφαλιά ο Μπακούλας θα κάνει το 2-1.

45+2 απευθείας εκτέλεση φάουλ Τσέλιου, άουτ.

60΄μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων με αποδέκτη τον Ζέλιο, σουτ του τελευταίου άουτ.

71΄σουτ του Ναούμη, σε κόρνερ ο Μαστραπάς.

75΄πλασέ του Ναούμη, εκπληκτική απόκρουση του Μαστραπά.

88΄ακομα ένα σουτ για τον Αστέρα με τον Ναούμη, με τον Μαστραπά να μπλοκάρει την μπάλα.

93΄σουτ για τους φιλοξενούμενους με τον Χολέβα, άουτ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Ξύστρας Δ. Πατρόπουλος και Σπυρόπουλος.

Αστέρας Μεσολογγίου: (Δημήτρης Μαντέλος) Σπυρόπουλος, Κοκόρης, Κέκελος, Κυριακόπουλος, Χολέβας, Γαντζούδης, Σταμάτης Κ (80΄Σένια), Μπλαχούρας (70΄Βασιλόπουλος), Ναούμης, Χατζής (87΄Καθαρόπουλος), Τσαλίκης.

ΑΕ Παλαιοπαναγιάς: Μαστραπάς, Χατζηανδρέου, Μπαλκούρας (86΄Μιχαλόπουλος), Ραυτόπουλος, Σωτηρόπουλος, Λαουρδέκης, Ζέλιος (62΄Τσιριμώκος), Μπακούλας, Τσέλιος (69΄Λαππας), Χολέβας, Πετσίνης.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr