Ανασυγκρότηση και Γιάννης Γουλής στον πάγκο της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου

Με αυτό το πλάνο ξεκινά φέτος η Ακαδημία Ευηνοχωρίου το μακρύ της ταξίδι στο πρωτάθλημα της Β΄ερασιτεχνικής κατηγορίας .

Αφήνοντας στο παρελθόν την άτυχη περσινή χρονιά, και τα πολλά προβλήματα που δημιουργήθηκαν με βασικότερο τον  απρόσμενο θάνατο του ιδρυτή και προέδρου της ομάδας Κ.Ξηρού , ξεκινά φέτος με τη δημιουργία μίας νέας ομάδας.

Έστω και καθυστερημένα δημιουργήθηκε μια αξιόλογη διοίκηση με πρόεδρο τον βετεράνο ποδοσφαιριστή Χρήστο Ξηρο και με αξιόλογους συνεργάτες του κυρίως βετεράνους ποδοσφαιριστές τόσο του Ευήνου όσο και της Καλυδώνας , δύο ομάδες που πρίν χρόνια έπαιζαν πρωταγωνιστικό ρόλο στα τοπικά δρώμενα του νομού μας.

Το νέο ξεκίνημα της ομάδας «στοχεύει» ψηλά δημιουργώντας και πάλι από την αρχή μία ομάδα με νεαρά παιδιά από την ευρύτερη περιοχή.

Στον πάγκο θα βρεθεί ένας παλιός γνώριμος και αυτό δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Γουλή που στο παρελθόν αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στον άλλοτε κραταιό Ευηνο, ενώ πετυχημένο είναι και το πέρασμα του απο την Καλυδώνα σαν παίκτης-προπονητής αφού αναδείχθηκε πρωταθλητής Β΄Κατηγορίας με την ομάδα του Ευηνοχωρίου. Σίγουρα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής  και έμπειρος προπονητής με τεράστιο βιογραφικό αναμένεται να δουλέψει σκληρά και να φανεί ανταγωνιστική η ομάδα , αντάξιο του ονόματος και την ιστορία του Ευηνοχωρίτικου ποδοσφαίρου.

Συνεργάτης του Γιάννη Γουλή θα είναι ο Τάκης Αντωνόπουλος που τα τελευταία χρόνια συνεργάζονται άψογα.

Μετά την πτώση της ομάδας, ακολούθησαν και αρκετές αποχωρήσεις από την ομάδα, αλλά οι Διοικούντες με τον προπονητή άρχισαν τον φετινό σχεδιασμό, σε συνδυασμό με το υπάρχον υλικό που είναι πολύ μικρό, θα προσπαθήσουν στο μικρό χρονικό διάστημα που έχουν να αποκτήσουν νέους ποδοσφαιριστές  που να ταιριάζουνε με τις φιλοδοξίες που έχει και η ομάδα.

Να σημειωθεί ότι το γήπεδο στο οποίο έγινε νέα σπορά μάλλον θα παραδοθεί στην ομάδα τέλη Σεπτεμβρίου.

Πηγή: mesologgisport.blogspot.gr

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr