Πρόγραμμα αγώνων κατάταξης δευτεραθλητριων της Β' κατηγορίας 2016-2017

Ανακοίνωση ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας:

Σας γνωρίζουμε το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων κατάταξης των σωματείων που κατέλαβαν την 2η θέση στους τρεις ομίλους του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας, περιόδου 2016-2017, όπως αυτό βγήκε μετά από δημόσια κλήρωση, που έγινε την 21-3-2017 σε αίθουσα του Ενωσιακού γηπέδου «ΘΕΟΔ. ΠΑΣΣΙΟΠΟΥΛΟΣ».

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ – ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ

ΡΕΠΟ   ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ – ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ

ΡΕΠΟ   ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ – ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ

ΡΕΠΟ   ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ

Τα πρώτα αναγραφόμενα σωματεία έχουν την έννοια του γηπεδούχου, και είναι υπεύθυνα για την εξασφάλιση του γηπέδου (χάραξη γραμμών, τοποθέτηση διχτυών, αλλαγή χρώματος εμφάνισης αν χρειαστεί κ.λ.π.) και εξόφληση εξόδων διαιτησίας και ιατρού-νοσηλευτή αγώνα. Σε περίπτωση ισοβαθμίας στην τελική κατάταξη, ακολουθούνται οι διαδικασίες που προβλέπει το άρθρο 20 του Κ.Α.Π. ερασιτεχνικών ομάδων.

Στην Α’ κατηγορία ανέρχονται τα δύο πρώτα σωματεία των αγώνων αυτών.

Τέλος στην περίπτωση που η κυπελλούχος Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος ερασιτεχνών, στην Α’ κατηγορία ανέρχονται και τα τρία (3) σωματεία.

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr