Επιστροφή στην Α΄ κατηγορία για τον ΠΑΟΚ Καλυβίων

Ο ΠΑΟΚ Καλυβίων είναι η ομάδα που πήρε το τελευταίο εισιτήριο και θα αγωνίζεται από την επόμενη χρονιά στην Α' τοπική κατηγορία αφού το ισόπαλο αποτέλεσμα 0-0 με τον Αλυζιακό Μύτικα, του αρκούσε για να πετύχει τον στόχο του.

Στην αγωνιστική εικόνα του παιχνιδιού, οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Για την ομάδα του Αλυζιακού η νίκη ήταν ¨μονόδρομος¨ και προσπάθησε από την αρχή να πιέσει τον ΠΑΟΚ και να πετύχει το γκολ που θα τις έδινε ελπίδες για να φύγει νικήτρια από το ματς ενώ οι Καλυβιώτες "βολεύονταν" και με την ισοπαλία.

Αν και ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε καλύτερα στο πρώτο δεκάλεπτο στην συνέχεια η αντίπαλη ομάδα πήρε μέτρα στο γήπεδο και είχε τις ευκαιρίες για να πάρει ΄κεφάλι¨ στο σκόρ και να βάλει ¨μπελάδες¨ στον αντίπαλό του, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας μονόλογος για τους Καλυβιώτες που είχαν τις ευκαιρίες να τελειώσουν την υπόθεση άνοδος με την επίτευξη ενός γκολ αλλά η αστοχία των επιθετικών και η καλή εμφάνιση του έμπειρου τερματοφύλακα Προδρομίτη δεν τους το επέτρεψαν.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Ματσούκα βρήκε τους τυπικά γηπεδούχους Καλυβιώτες ενα ¨κουβάρι¨ να πανηγυρίζουν την επάνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Το φιλμ του αγώνα:

11' Απευθείας εκτέλεση φάουλ απο τον Δ.Κατσαούνη η μπάλα φεύγει άουτ

12' Γυριστό σούτ του Βρουσάι μπλόκαρε ο Θεοδωρακόπουλος

23΄Ο Δ.Σκαρογιάννης απο δεξιά με σέντρα βρήκε στο ύψος του πέναλτι τον Βρουσάι που δεν κοντρολάρει καλά και δίνει την ευκαιρία στον Θεοδωρακόπουλο να μπλοκάρει.

25' Σέντρα σούτ απο δεξιά του Αποστολάκη με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ

31' Ο Κουτσοσπύρος με ατομική προσπάθεια μπαίνει στην περιοχή αλλά πριν το σούτ τον προλαβαίνει ο Λυγκώνης και απομακρύνει.

37' Κεφαλιά του Νταλαπέρα μπλοκάρει ο Προδρομίτης

39΄Σούτ του Σ. Αποστολάκη απο το ύψος της περιοχής η μπάλα βρίσκει σε κάποιο σώμα και καταλήγει κόρνερ

42' Σέντρα σούτ απο δεξιά του Δ.Σκαρογιάννη, ο Νίκος Μυλωνάς βάζει το πόδι και βρίσκει ελάχιστα την μπάλα, αυτή αλάζει πορεία αιφνιδιάζει και τον Βρουσάι που ακολουθούσε την φάση και προσπάθει με κεφαλιά ¨ψαράκι¨ να τη βρει αλλά καταλήγει τελικά κόρνερ.

50' Κόρνερ Καρύμπα και κεφαλιά του Νίκου Μυλωνά άουτ

53' Ο Γιάννης Μυλωνάς πιάνει το σουτ μέσα απο την περιοχή και μπλοκάρει ο Προδρομίτης

55' Ο Αυγέρης προσπαθεί να αιφνιδιάσει απο μακρυά τον Προδρομίτη, αλλά η μπάλα περνάει άουτ.

68' Εκτέλεση φάουλ απο τον Καρύμπα, κεφαλιά του Λιούλιου άουτ

72' Σέντρα Λιούλιου απο δεξιά σύγχυση στην περιοχή, τελικός αποδέκτης ο Ζαχαράκης που σουτάρει άουτ.

83' Σούτ του Δ. Σκαρογιάννη απο το ύψος της περιοχής η μπάλα περνάει ελάχιστα δίπλα απο το κάθετο δοκάρι του Προδρομίτη.

85' Ατομική προσπάθεια απο αριστερά του Παναγιωτόπουλου που μπαίνει στην περιοχή και στρώνει στον Αυγέρη που πιάνει κακό σούτ και στέλνει την μπάλα άουτ

87' Καλό σούτ του Ζαχαράκη μέσα απο την περιοχή διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Προδρομίτης

89' Αντεπίθεση με τον Λιούλιο που προσπαθεί να ¨τελειώσει¨ την φάση μόνος του ενώ έχει δίπλα του συμπαίχτη που ακολουθεί, δίνει τελικά την ευκαιρία στον Προδρομίτη να αποκρούσει.

Διαιτητές: Μιχ.Ματσούκας, Αθ.Κολοσιώνης, Γρ. Κακατσίδης.

ΠΑΟΚ Καλυβίων: (Πάνος Καρύμπας) Θεοδωρακόπουλος, Μπούρος, Παπαγιάννης (81' Παναγιωτόπουλος), Αριστόπουλος, Νταλαπέρας, Ν. Μυλωνάς, Λιούλιος, Ι. Μυλωνάς, Κουτσοσπύρος (46' Ζαχαράκης), Καρύμπας, Αυγέρης (90' Γαντζούδης)

Αλυζιακός Μύτικα: (Αναστάσιος Χαντζαράς) Προδρομίτης, Λιάγκος (77' Μαρουσάκης), Σ.Κατσαούνης, Παπανικόλας, Λυγκώνης, Δ. Σκαρογιάννης (87' Τριποτσέρης), Σ. Αποστολάκης, Δ. Κατσαούνης, Βρουσάι (67' Γ.Σκαρογιάννης), Μπουλιέρης, Α. Αποστολάκης.

Πηγή: www.kalyvia.gr

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr