Βράβευσε τον Παναγιώτη Στριμμένο το Αιγάλεω (video)

Ο Παναγιώτης Στριμμένος αποτέλεσε την Κυριακή το τιμώμενο πρόσωπο στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» με τον νεαρό αμυντικό να βραβεύεται από Άρη Παλτόγλου και Πάντο Τζανετάκο και να εύχεται την επιστροφή του City στις μεγάλες κατηγορίες που του αξίζει να αγωνίζεται…

Ο Παναγιώτης Στριμμένο μπορεί να φόρεσε την φανέλα του Αιγάλεω για 4 χρόνια, ωστόσο αυτά τα χρόνια ήταν έντονα και με πολλές συγκινήσεις.

Μεγάλες χαρές και συγκινήσεις όπως η επιστροφή της ομάδας στην Γ Εθνική, αλλά ταυτόχρονα και αρκετές δύσκολες καταστάσεις με αποκορύφωμα το ντέρμπι με την ΑΕΚ που έκρινε κατά πολύ και την παρουσία των «κυανολεύκων» στην κατηγορία.

Την Κυριακή ο νεαρός αμυντικό βρέθηκε ξανά στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» και με το γαλανόλευκο κασκόλ στον ώμο χειροκροτήθηκε από τους φίλους του City που δεν ξέχασαν την παρουσία του και τις «μάχες» που έδινε σε κάθε αγώνα.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Αιγάλεω ο Παναγιώτης Στριμμένος υπογράμμισε:

«Ήταν μεγάλη τιμή να με βραβεύσει ένας τόσο μεγάλος και ιστορικός σύλλογος όπως το Αιγάλεω. Δεν το περίμενα ποτέ μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Γιάννη Παλτόγλου, τον κ. Άρη Παλτόγλου και τον Πάντο Τζανετάκο και να ευχηθώ από μέρος μου καλή επιτυχία στην ομάδα. Να βγει πρωταθλήτρια φέτος και να επιστρέψει γρήγορα στις μεγάλες κατηγορίες. Κρατάω μόνο τις καλές στιγμές, κρατάω τους φίλους. Έκανα μια οικογένεια εδώ. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο παιχνίδι που έδωσε με την φανέλα του Αιγάλεω, όλα ήταν σημαντικά. Ειδικά όταν είχαμε τον κόσμο του Αιγάλεω δίπλα μας».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΡΙΜΜΕΝΟΥ (VIDEO) 

aoaigaleo.gr

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr