Μονόδρομος η νίκη για την ΑΕΜ κόντρα στην Ακαδημία

Επιστροφή στις νίκες θέλει αύριο Σάββατο η ΑΕΜ που για την 24η αγωνιστική υποδέχεται στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου την ουραγό της βαθμολογίας ομάδα της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου.

Παιχνίδι δίχως αύριο για την ομάδα του Μεσολογγίου που από της 21/11 απέναντι στον ΑΟ Χάλκειας στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής έχει να σημειώσει νικηφόρο αποτέλεσμα.

Πορεία υποβιβασμού θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την μετέπειτα πορεία καθώς τότε η ομάδα ήταν στην 4ης θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς, ενώ σήμερα με την συμπλήρωση της 23ης αγωνιστικής βρίσκεται στην 10η θέση όπου ισοβαθμεί με την Αναγέννηση Θέρμου με 28 βαθμούς.

Το κλίμα στο στρατόπεδο της ομάδας κάθε άλλο παρά ευχάριστο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, με τους πιο έμπειρους να έχουν αναλάβει ρόλους εμψύχωσης προς τους νεαρότερους ποδοσφαιριστές.

Όσον αναφορά στις απουσίες τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα, με τους Στριμμένο και Αυτζή να μην υπολογίζονται σίγουρα από τον Ανδρέα Μαργέλη στο ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr