Φιλικό με Φλόγα και Βασιλάρης για την ΑΕΜ

 

Το τρίτο φιλικό παιχνίδι από την έναρξη της προετοιμασίας της δίνει σήμερα το απόγευμα η ΑΕΜ στο Αγρίνιο αντιμετωπίζοντας την ομάδα της Φλόγας Παλαιομάνινας, ομάδα με την όποια θα αναμετρηθεί και στις 17 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας, το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις αθλητικές εγκατάστασης του Ζαχαράκης με ώρα έναρξης 17:30 μ.μ.

Στα μεταγραφικά η ομάδα του Μεσολογγίου προχώρησε σε ακόμα μια μεταγραφική κίνηση με την απόκτηση του 20χρονου επιθετικού Βαγγέλη Βασιλάρη που αγωνιζόταν στην ομάδα Κ20 του Παναιτωλικού και πριν λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Αγρινίου, ο οποίος τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από τον σύλλογο.

Καλά είναι και τα νέα από το ''μέτωπο'' του γηπέδου, το όποιο από την Δευτέρα είναι κλειστό λόγω εργασιών, με τους υπευθύνους του δήμου να έχουν προχώρηση σε λίπανση και την επόμενη εβδομάδα θα γίνει και στα σημεία που χρειάζεται σπορά, ώστε με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου να δοθεί προς χρήση.

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr