ΑΕΜ: Διεργασίες ενόψει της γενικής συνέλευσης / Στόχος το πρωτάθλημα τη Νέα Χρονιά

Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ομάδα του Μεσολογγίου να ολοκληρώθηκαν μόλις πριν λίγες ημέρες με ότι συνεπάγεται αυτό, κούραση, ένταση, ενδεχομένως και μια μικρή απογοήτευση όσο αφορά τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε το πρωτάθλημα και η απευθείας άνοδος στη Γ΄ Εθνική την φετινή χρονιά. Λέω ενδεχομένως, γιατί μην ξεχνάμε και μην εθελοτυφλούμε πως «χτίστηκε» την τελευταία στιγμή στο τέλος του καλοκαιριού η φετινή ομάδα, από μια παρέα παιδιών που η αγάπη τους για αυτό που ονομάζεται Α.Ε Μεσολογγίου έβαλε στην άκρη επαγγελματικές υποχρεώσεις, οικονομικό κόστος και άλλα πολλά.

Όπως λένε και οι ίδιοι η χρονιά που μας πέρασε ήταν μια χρονιά που η ομάδα θα έπρεπε να μπει και πάλι σε μια σταθερή πορεία με την πάροδο του χρόνου, και πιστεύουν ότι αυτό έγινε, και ως επιστέγασμα ήταν και η κατάκτηση του φετινού κυπέλλου.

Με γνώμονα όλα τα παραπάνω ελάχιστα 24ωρα από την ολοκλήρωση τον φετινών αγωνιστών υποχρεώσεων οι συζητήσεις και οι διεργασίες για τη νέα χρόνια είναι καθημερινές ανάμεσα στα μελή της διοίκησης. Ως αποτέλεσμα όλων των παραπάνω και σύμφωνα με απόλυτα εγκυρότατες πληροφορίες τη νέα χρονιά το διοικητικό σχήμα της ομάδας αναμένεται να μεγαλώσει με την προσθήκη και νέων μελών που η αγάπη τους για τον σύλλογο είναι διαχρονική, ώστε και αυτοί από την μεριά τους να βοηθήσουν στην φετινή χρονιά που τόσο οι αγωνιστικές υποχρεώσεις «μιας και όπως ομολογούν και οι ίδιοι ο στόχος της ομάδας θα είναι το πρωτάθλημα» θα είναι μεγαλύτερες , ενώ και άλλες εξελίξεις που θα υπάρξουν σε οργανωτικά θέμα τις ομάδας χρειάζονται άτομα ώστε να τρέξει η χρονιά που έρχεται.

Συνάντηση η οποία όπως γνωρίζουμε έγινε σε πολύ καλό κλίμα είχαμε μέσα στην εβδομάδα ανάμεσα σε διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας Χρήστο Ζαρκαβέλη, με την συζήτηση να περιλαμβάνει τόσο θέμα τα που απασχόλησαν την χρονιά που τελείωσε, αλλά και την προοπτική ανανεώσεις συνεργασίας των δυο πλευρών.

Εν αναμονή της γενικής συνέλευσης, που όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιηθεί την εβδομάδα που μας έρχεται με πιθανή ήμερα το Σάββατο 10/6 είναι άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας του Μεσολογγίου, ώστε να μπουν οι βάσεις για τη νέα αγωνιστική χρονιά 2017-2018 των κανονιέρηδων.

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr