Με απόλυτη επιτυχία η Γ.Σ / Σηκώνουν.. μανίκια στην ΑΕΜ

 

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 10/6 στο εργατικό κέντρο Ι.Π Μεσολογγίου η προγραμματισμένη γενική συνέλευση της Α.Ε Μεσολογγίου.

Παρουσία του Δήμαρχου Ι.Π Μεσολογγίου κ. Καραπάνου, του αντιδημάρχου κ. Καραπαπά μελών της διοίκησης και φίλων της ομάδας έγινε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της φετινής χρονιάς, ενώ συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν τη νέα χρονιά και τους στόχους της ομάδας.

Στο οικονομικό κομμάτι όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Μιχάλη Μπιλάλη, την φετινή χρονιά η ομάδα είχε ως έξοδα το ποσό των 66.453 ευρώ, μετά έσοδα (εισιτήρια διαρκείας – εισιτήρια αγώνων – διαφήμισης - χορηγίες κ.λ.π) να ανέρχονται στα 64.003 ευρώ, με το υπόλοιπο ποσό των 2450 ευρώ την προσεχή εβδομάδα να καλύπτεται από την υπάρχουσα διοίκηση.

Ο αντιπρόεδρος ανέφερε ότι τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί και τον νέο διοικητικό σχήμα με την προσθήκη και νέων ανθρώπων που θέλουν να βοηθήσουν τη νέα χρονιά. Στόχος όπως είπε είναι ο πρωταθλητισμός, και πάνω σε αυτό θα γίνουν οι όποιες κινήσεις, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τόσο τον δήμαρχο που ήταν αρωγός της φετινής προσπάθειας, αλλά και όλους αυτούς που ο καθένας με τον τρόπο του βοήθησε τη νέα αυτή προσπάθεια του ίδιου και των συνεργατών του.

Όπως ανέφερε την νέα χρονιά η ομάδα θα κινηθεί οργανωτικά σε άλλο πλαίσιο, ένα από αυτά είναι και η ενσωμάτωση των ακαδημιών με την πρώτη ομάδα.

Το λόγο μετά πήρε ο δήμαρχος Μεσολογγίου που αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για την υπάρχουσα διοίκηση που σε δύσκολους καιρούς έβαλε πλάτη όπως είπε,  ο δήμος βοήθησε και θα βοηθάει στο μετρό που του επιτρέπουν οι δυσκολίες της εποχής. Προτεραιότητα μας είναι ο αθλητισμός και οι υποδομές όπως ανέφερε με πράξεις και όχι λόγια, αναφέρθηκε στα δυο γήπεδα που θα δημοπρατηθούν για αν γίνουν με συνθετικό τάπητα (Κατοχής – Αιτωλικού) στα έργα που γίνονται στο κλειστό γυμναστήριο και εξωτερικά αυτού για τις δυο αθλητικές διοργανώσεις του καλοκαιριού, στο κολυμβητήριο που θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό, ενώ όπως είπε την προσεχή εβδομάδα θα γίνει συνάντηση μεταξύ της διοίκησης του συλλόγου, του προέδρου του Πνευματικού κέντρο κ. Μπουσμπουρέλη και του ίδιου ώστε να συζητηθούν τόσο το θέμα των αγωνιστικών χώρων του ΔΑΚ, όπως και των αποδυτηρίων και των κοινόχρηστων χώρων.  

Ανέφερε ότι η προσφορά που πήραν για κατασκευή ταρτάν ήταν απαγορευτική για την χρονική στιγμή μιας και ήταν της τάξης των 900.000 ευρώ, ενώ ανήγγειλε ότι τον άλλο χρόνο είναι στα σχέδια του δήμου το βοηθητικό γήπεδο να στρωθεί με συνθετικό τάπητα.

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr