Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Τσίρκοβιτς η ΑΕ Καραϊσκάκης

Ο Μίκι Τσίρκοβιτς είναι κι επίσημα πλέον ο νέος τεχνικός της ΑΕ Καραϊσκάκης, καθώς σήμερα η ομάδα της Άρτας ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος κρίθηκε ο καταλληλότερος για να διαδεχτεί τον Χαραλαμπίδη στην τεχνική ηγεσία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τον προπονητή κ. Χαραλαμπίδη για οικονομικούς λόγους και τον ευχαριστεί για την μεταξύ τους συνεργασία, όπου υπήρξε μια σχέση εμπιστοσύνης και άψογης συμπεριφοράς και των δύο πλευρών. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και στην επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Παράλληλα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον κ. Μίκι Τσίρκοβιτς.

Το Δ.Σ. της ΑΕ Καραϊσκάκης γνωρίζοντας ότι ο αντικαταστάτης του κ. Χαραλαμπίδη έπρεπε να είναι κάποιος καταξιωμένος και έμπειρος προπονητής με επαρκή τεχνογνωσία και φιλοδοξίες, μετά από πολλές επαφές και συζητήσεις αποφάσισε να συνεργαστεί με τον κ. Μίκι Τσίρκοβιτς ,θεωρώντας ότι πληρεί όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις.

           Με εκτίμηση

             το Δ.Σ.

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr