Χ.Τρικούπης: Μεγάλη νίκη και πρόκριση των Εφήβων στη Ναύπακτο!

Μεγάλη νίκη-πρόκριση στην 8αδα του Πρωταθλήματος Εφήβων για τους αθλητές του Συλλόγου μας αφού κατάφεραν να επικρατήσουν, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ναυπάκτου, των περσινών Πρωταθλητών ΕΣΚΑΒΔΕ ,  ΠΑΣ Ναυπάκτου, με σκορ 70-51.

Το παιχνίδι που διεξήχθει σε κατάμεστο γήπεδο ήταν αμφίρροπο στο Α' Ημίχρονο με την ομάδα μας να διατηρεί τα ηνία του αγώνα και να βρίσκεται προηγούμενη με σκορ 37-34 με τη λήξη του.

Στο Β' Ημίχρονο, οι παίκτες μας ανέβασαν στροφές και με όπλο τους την εξαιρετική άμυνα κατάφεραν να διευρύνουν τη διαφορά φτάνοντας τελικά σε μια άνετη και δίκαιη νίκη-πρόκριση με σκορ 70-51.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα Εφήβων του ΠΑΣ Ναυπάκτου κατέκτησε το Πρωτάθλημα ΕΣΚΑΒΔΕ την περσινή χρονιά , γεγονός που καταδεικνύει τη σπουδαιότητα της επικράτησης των παιδιών μας.

Πολλά συγχαρητήρια στον Coach του Εφηβικού Τμήματος του Συλλόγου μας Κωνσταντίνο Σταυρόπουλο αλλά και σε όλους τους αθλητές του που με την εξαιρετική τους αυτή εμφάνιση έγραψαν μια ακόμη σπουδαία σελίδα στην ιστορία του Συλλόγου μας.

Επόμενος αντίπαλος των Εφήβων μας ο Παναιτωλικός με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για την 4αδα.

trikoupisbc.gr

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr