Η αφιέρωση των συμπαικτών προς τον Αλέξανδρο Δάρδα!

Το χρονόμετρο έδειχνε το 25΄λεπτο της αναμετρήσεις της ΑΕΜ με τον Αλικυρναϊκο με τους γηπεδούχους να παίρνουν κεφάλι στο σκορ με τον Κώστα Βλαχογιάννη, εκείνη την στιγμή ο σκόρερ μαζί με τους συμπαίκτες του κατευθύνθηκαν προς το πάγκο της ομάδας φωνάζοντας την «φανέλα την φανέλα».

Όλοι όσοι βρισκόμασταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο απορήσαμε, τότε ήταν η στιγμή που οι παίκτες της ΑΕΜ ήρθαν μπροστά στο φωτογραφικό φακό ανοίγοντας την φανέλα που έγραφε (''Αλέξανδρε Καλή θητεία σε ευχαριστούμε!!'') ήταν μια αφιέρωση προς τον συμπαίκτη τους τον Αλέξανδρο Δάρδα που την προσεχή εβδομάδα παρουσιάζετε στο στρατό..

Μπορεί το φετινό εγχείρημα της ΑΕΜ να εμπεριέχει πολλές δυσκολίες, το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι το οικογενειακό κλίμα και το δέσιμο παικτών και προπονητών είναι κάτι που κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει.

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr