Νίκη για την Αναγέννηση Μεσολογγίου με 3-1 επί του Κεραυνού Γαβαλούς

Φωτο Αρχείου

Κεραυνός Γαβαλούς – Αναγέννηση Μεσολογγίου 1-3

Νίκη με σκορ 3-1 επι του Κεραυνού Γαβαλόυ εκτός έδρας για την Αναγέννηση Μεσολογγίου για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ κατηγορίας.

Με πολλές απουσίες παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα του Μεσολογγίου, σε έναν ακατάλληλο και βαρύ αγωνιστικό χώρο που όσο περνούσε η ώρα γινόταν και χειρότερος για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Το φιλμ του αγώνα:

4΄πρωτη φάση στο παιχνίδι για του γηπεδούχους, ο Μακρυκώστας με το κεφάλι θα πασάρει στον Τζαχρήστο, πριν αυτός προλάβει να σουτάρει ο Παπαδάτος με τάκλιν θα απομακρύνει την μπάλα.

9΄σέντρα του Μακρή με αποδεκτή τον Κατσαβό που θα γλιστρήσει, παρ όλα αυτά όμως θα προλάβει να κάνει το σουτ που θα περάσει άουτ.

12΄κοντρα επίθεση για τους φιλοξενούμενους με τον Καλύβα να καθυστερεί και να κόβουν οι αμυντικοί, η μπάλα θα φτάσει στον Κατσαβό που θα κάνει του σουτ που θα καταλήξει άουτ.

15΄ διαμαρτυρίες από την ομάδα της Αναγέννησης για πέναλτι, ατομική προσπάθεια του Καλύβα που θα περάσει όποιον βρει μπροστά του, σέντρα με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Καλπουζάνη μέσα στην περιοχή, με τον κ. Παππά να δείχνει παίζεται.

17΄ σέντρα του Αλεξανδρή στον Κατσαβό που θα τσιμπήσει την μπάλα, άστοχη έξοδος του τερματοφύλακα με την μπάλα να περναει άουτ.

24΄σουτ από καλή θέση του Αλεξανδρή με την μπάλα να περναει ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

27΄γρηγορη εκτέλεση φάουλ στο κέντρο με τον Παπουτσόπουλο να πασάρει στον Παπαδάτο, σέντρα του τελευταίου στην περιοχή με τον Κατσαβό να μην μπορεί να έρθει σε επαφή με την μπάλα από πλεονεκτική θέση.

29΄σουτ του Χαμοσφακίδη άουτ.

31΄σέντρα του Καλύβα στην περιοχή προς τον Κατσαβό, θα βγει και θα μπλοκάρει την μπάλα ο Παπαναγιώτου.

32΄δυνατό σουτ του Μακρή θα μπλοκάρει σταθερά ο τερματοφύλακας.

34΄εκτέλεση φάουλ του Καλύβα κεφαλιά του Κατσαβού άουτ.

35΄πάσα του Μακρή με αποδεκτή τον Χαμοσφακίδη που θα βγει σε θέση τετ τα τετ, πριν προλάβει να πλασάρει η μπάλα θα κόλληση στον αγωνιστικό χώρο, με τους αμυντικούς να προλαβαίνουν και να απομακρύνουν τον κίνδυνο.

37΄κόρνερ του Χαμοσφακίδη, καρφωτή κεφαλιά του Παπουτσόπουλου με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

42΄απευθείας εκτέλεση φάουλ από καλή θέση του Μακρή άουτ.

44΄γκοολ, φάση διαρκείας στα καρέ των γηπεδούχων, κερδισμένο φάουλ του Κατσαβού με τον Χαμοσφακίδη να αναλαμβάνει την εκτέλεση με τους αμυντικούς πριν η μπάλα να καταλήξει στον Κατσαβό να διώχνουν σε κόρνερ, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Καλύβας με τους αμυντικούς να μην απομακρύνουν σωστά την μπάλα που θα καταλήξει στον Κατσαβό που με σουτ θα κάνει το 0-1.

51΄σουτ Σιαλευρή ψηλά άουτ.

52΄γκοολ, ισοφάριση για τον Κεραυνό με αυτογκόλ, σουτ του Τζαχρήστου στο δοκάρι, με την μπάλα στην επιστροφή να χτυπαει πάνω στον Τσαπόλου και να καταλήγει στα δίχτυα 1-1.

60΄γκοολ, κόρνερ από δεξιά του Καλύβα, κεφαλιά του Κατσαβού και 1-2.

68΄γκοολ, σέντρα του Καλύβα στο δεύτερο δοκάρι, καρφωτή κεφαλιά του προωθημένου Ρήγα και 1-3.

70΄φαουλ σε καλή θέση για την Αναγέννηση, εκτέλεση του Χαμοσφακίδη με την μπάλα να βρίσκει πάνω στο τοίχος και να απομακρύνεται.

78΄εκτέλεση φάουλ του Γιωτόπουλου, θα μπλοκάρει ο Τσαπόκου.

81΄με δέκα ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν το παιχνίδι και οι δυο ομάδες, απευθείας κόκκινη κάρτα του κ. Παππά σε Παπουτσόπουλο και Φαρμάκη.

85΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλύβα στο δοκάρι, στην επαναφορά θα διώξει τη μπάλα ο Παπαναγιώτου.

90΄ομορφη ατομική προσπάθεια από δεξιά του Καλύβα που θα βγάλει και την σέντρα στην περιοχή, με την μπάλα να περναει παράλληλα με το τέρμα.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Παππάς, Γεωργίου και Ροκοπάνος.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ: Παπαναγιώτου, Κατσιγιάννης, Ντούλιας, Λυμπέρης, Καλπουζάνης, Σιαλευρής Δανιάς, Μακρυκώστας, Τζαχρήστος, Παπαστέλιος, Κερασίδης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Μάκης Κουρνέτας) Τσαπόκου, Μαντέλος, Παπαδάτος, Παπουτσόπουλος, Κατσάνος, Μακρής, Καλύβας, Αλεξανδρής, Κατσαβός, Μωραϊτης, Χαμοσφακίδης.

Επιμέλεια:Μιχάλης Δημητρίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr