Ήττα που ''ψαλιδίζει'' την άνοδο για τον Ναυπακτιακό στην Άρτα

Αμβρακία Κωστακιών – Ναυπακτιακός Αστέρας 2-1

Νέα ήττα για τον Ναυπακτιακό αυτή τη φορά στην Άρτα από την Αμβρακία Κωστακιών με 2-1, που σε συνδυασμό με την εύκολη επικράτηση του Τηλυκράτη στην Ιτέα με 5-1 ψαλιδίζει σημαντικά τις πιθανότητες της ομάδας της Ναυπάκτου για άνοδο στην Γ Εθνική κατηγορία.

Παθητικός ο ρόλος από την αρχή για την ομάδα τους Αστέρα που ευτύχισε να προηγηθεί στο 20΄από στημένη μπάλα μετά από κόρνερ του Καραγιάννη από αριστερά, κεφαλιά στην καρδία της μικρής περιοχής του Καλαβρουζιώτη και 0-1. Η Αντίδραση των γηπεδούχων θα είναι άμεση και στο επόμενο λεπτό 21΄με ασύλληπτο σουτ πάνω στην κίνηση του Γούλα από το ύψος της μεγάλης περιοχής και πλάγια θα στείλει την μπάλα πρώτα στην μέσα πλευρά του οριζοντίου δοκαριού και εν συνεχεία στα δίχτυα του Ανδρεόπουλο κάνοντας το 1-1.

Στο 41΄η ομάδα των Κωστακιών θα κάνει την πλήρη ανατροπή, σέντρα του Γούλα από δεξιά, οι αμυντικοί δεν θα μπορέσουν να διώξουν μακριά την μπάλα και αυτή θα φτάσει στα πόδια του Σιδηρόπουλου, γύρισμα του τελευταίου στην μικρή περιοχή με σουτ θα κάνει το 2-1 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Ο Ναυπακτιακός θα προσπαθήσει να αντιδράσει στο δεύτερο μέρος με τον Δημήτρη Θεοδοσίου να προχωραει γρήγορα σε αλλαγές χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα, με την ομάδα της Άρτας να πανηγυρίζει μια μεγάλη νίκη που την φέρνει στην πρώτη θέση μαζί με τον Τηλυκράτη Λευκάδας τον οποίο υποδέχεται την προσεχή Τετάρτη.

Το φιλμ του αγώνα:

7΄κορνερ Νταλάκα από δεξιά, κεφαλιά του Σιδηρόπουλου πέφτει και απομακρύνει στην δεξιά του γωνία ο Ανδρεόπουλος.

19΄ εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη με την μπάλα να προσκρούει πάνω στο τοίχος και να καταλήγει κόρνερ.

20΄γκολ, εκτέλεση κόρνερ του Καραγιάννη στην περιοχή, κεφαλιά του Καλαβρουζιώτη από το ύψος της μικρής περιοχής και 0-1.

21΄γκολ, εντυπωσιακό σουτ του Γούλα από το ύψος της μεγάλης περιοχής πλάγια και δεξιά, με την μπάλα να προσκρούει στην μέσα πλευρά του οριζοντίου δοκαριού και να καταλήγει στα δίχτυα 1-1.

24΄ ατομική ενέργεια του Νταλάκα πλάσε θα διώξει με προβολή σωτήρια ο Δημόπουλος.

32΄μαρκάρισμα του Καραγιάννη στον Τάσο μέσα στην περιοχή, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα για πέναλτι και τον κ.Τάση να δείχνει παίζεται.

41΄γκολ, πάσα του Γούλα από δεξιά, λάθος της άμυνας του Ναυπακτιακού στην προσπάθεια τους  να απομακρύνουν με την μπάλα να φτάνει στον Σιδηρόπουλο, γύρισμα στην μικρή περιοχή ο Παππά με σουτ θα κάνει την πλήρης ανατροπή και 2-1.

46΄σουτ του Ανδριτσόπουλος ψηλά άουτ.

55΄ατομική προσπάθεια του Νταλάκα από δεξιά και πλάγια, πλάσε με τον Ανδρεόπουλο να αποκρούει με τα πόδια την μπάλα.

71΄σουτ του Μιχαλόπουλου μετά από άστοχη έξοδο του Βαρέλη σε γέμισμα στην περιοχή ψηλά άουτ.

72΄αντεπιθεση για τους φιλοξενούμενος με τον Γούλα να βρίσκει τον Σιδηρόπουλο σε θέση τετ τα τετ, με τον Ανδρεόπουλο να πέφτει και να μαζεύει σωτήρια την μπάλα.

86΄εκτελεση φάουλ γέμισμα του Μιχαλόπουλου στην περιοχη, θα μαζέψει χωρίς πρόβλημα ο Βαρέλης.

87΄τραυματισμός του Δημητρακόπουλου δεν θα μπορέσει να συνεχίσει με 10 για το υπόλοιπο του παιχνιδιού ο Ναυπακτιακό.

92΄γυριστή κεφαλιά του Φλέγκα θα μαζέψει σταθερά ο Βαρέλης.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Τάσης, Αντωνίου και Θανασιάς.

Αμβρακία Κωστακιών (Δημήτρης Μπαλάφας):Βαρέλης, Τάσσος, Λύτος (80΄Μαγκάκης), Τσόλκας, Παπαρούνης, Βερλέκης, Γούλας, Παππάς (90΄Μανοδήμος), Σιδηρόπουλος, Νταλάκας (84΄Σταμούλης), Μπεζεβέγκης.

Ναυπακτιακός Αστέρας (Δημήτρης Θεοδοσίου): Ανδρεόπουλος, Καζανάς, Καραγιάννης, Φλέγκας, Δημόπουλος (63΄Θανασίος), Καλαβρουζιώτης, Δημητρακόπουλος, Ζαχαρόπουλος (72΄Ψυχογιός), Πιστιόλης (46΄Αδραχτάς), Μιχαλόπουλος, Ανδριτσόπουλος.

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr