Διένυσε 185χιλ. με το ποδήλατο για να δει το παιχνίδι ΑΕ Βάλτου - ΑΕΜ

Αν αυτό δεν είναι τρελά, αν αυτό δεν είναι αγάπη για ένα σύλλογο τότε τι είναι.. Μόνο οι παραπάνω λέξεις μπορούν να αποτυπώσουν αυτό που έκανε χθες ένα συμπολίτης μας και φανατικός οπαδός των κανονιέρηδων ο Γρηγόρης Χονδρός.

Ο Γρηγόρης λάτρης εδώ και χρόνια της ποδηλασίας με πολλές συμμέτοχες σε αγώνες κατά την Ελλάδα αποφάσισε χθες το μεσημέρι να διανύσει μια απόσταση 185 χιλιομέτρων ώστε να βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας (ΑΕ Μεσολογγίου) που για την 7η αγωνιστική φιλοξενούταν στο γήπεδο του Χαλκιόπουλου Βάλτου.

Δείτε τα όσα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του σε ανάρτηση μετά την επιστροφή του στο Μεσολόγγι..

«Μεσολόγγι Χαλκιόπουλο και επιστροφή , 185 υπέροχα Χιλιόμετρα στον ωραιότερο νομό της χώρας. Συνδυασμός ποδήλατο και ματσάκι ΑΕ Μεσολογγίου με νικά εκτός , πόσο καλύτερα να κλείσει η μέρα;;;!!! Ευχαριστώ πολύ το μέλος της διοίκησης Fotis N. Papathanasiou για την ευγενική προσφορά :τροφοδοσία και εισιτήριο φυσικά!!»

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr