Στον τελικό με τον ΠΑΟΚ αύριο τα πιτσιρίκια της ΑΕΜ

Στο Καρπενήσι βρίσκεται από την Παρασκευή το πρωί η Ακαδημία της ΑΕ Μεσολογγίου με ομάδα Junior ηλικίας 2006-2007 η οποία λαμβάνει μέρος σε τουρνουά που διεξάγεται με την συμμετοχή 10 ομάδων οι οποίες είναι χωρισμένες σε δυο ομίλους των 5 ομάδων.

Στο πρώτο αγώνα που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, οι μικροί "κανονιέρηδες" επικράτησαν με 2-1 (από ένα γκολ σημείωσαν οι Aποστόλης Μαυραγάνης και Βασίλης Σιαμήτρος) κόντρα στον Άτλα Κυψέλης, ενώ το Σάββατο συνέτριψαν με 8-0 (έξι τέρματα σημείωσε ο Βασίλης Σιαμήτρος και δύο ο Αποστόλης Μαυραγάνης) την ομάδα του ΟΦ Χολαργού.

Το πρωί της Κυριακής οι μικροί της ΑΕΜ ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 με την ομάδα του Αθηναϊκού με τον Βασίλη Σιαμήτρο να σημειώνει και τα δυο τέρματα για τους κανονιέρηδες, με την ομάδα του Μεσολογγίου πριν λίγες ώρες να σημειώνει ακόμα μια νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό με 2-1 (από ένα τέρμα σημείωσαν οι Αποστόλης Μαυραγάνης και Βασίλης Σιαμήτρος) και προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό το πρωί της Δευτέρας στις 11:00 π.μ κόντρα στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

Η αποστολή της ΑΕ Μεσολογγίου: ( Πετσίνης Γιώργος – Σταθάτος Σπύρος) Μάντης Μάριος, Καλδάνης Άγγελος, Κοντοδήμας Σπύρος, Μόκας Κωνσταντίνος, Μαστροκώστας Κωνσταντίνος Δ., Σιαμήτρος Βασίλης, Σιαμήτρος Γιώργος, Μαυραγάνης Αποστόλης, Σταμάτης Γιάννης, Γιαννόπουλος Μιχάλης, Ζεκιραϊ Νικόλας.

Την αποστολή συνοδεύει ο υπεύθυνος Ακαδημιών της ΑΕ Μεσολογγίου κ. Κιρκινέζος Χαράλαμπος, ενώ από το Σάββατο στο Καρπενήσι κατέφθασαν και ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ομάδας κ.κ Μπιλάλης Μιχάλης και Κατσάνος Παναγιώτη.

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr