Ανοιχτό Κάλεσμα: «Η αρχιτεκτονική που χάνεται στο Μεσολόγγι»

Η ομάδα της αρχιτεκτονικής του “ Messolonghi By Locals ” σας καλεί να περπατήσετε με τα μάτια ψηλά και να φωτογραφίσετε μέσα από την δική σας ματιά την αρχιτεκτονική που χάνεται στο Μεσολόγγι.

Συνεδρίαση του Συμβουλίου Κοινότητας Μεσολογγίου στις 11 Νοεμβρίου

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Κοινότητας Μεσολογγίου, που θα γίνει την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου και ώρα 6 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων της Πινακοθήκης Μεσολογγίου (Κεντρική Πλατεία Μεσολογγίου), για συζήτηση και λήψη απόφασης σε όσα από τα παρακάτω θέματα χρειάζεται:

Προτάσεις του Συμβουλίου Κοινότητας Μεσολογγίου για το Τεχνικό Πρόγραμμα 2020, προτάσεις για τα εγκαταλελειμμένα κτίρια

Σε κλίμα γόνιμου διαλόγου, ουσιαστικής συνεργασίας και αλληλοσεβασμού, στο Συμβούλιο Κοινότητας Μεσολογγίου που πραγματοποιήθηκε στις 23 Οκτωβρίου 2019 συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν οι προτάσεις για το Τεχνικό Πρόγραμμα 2020 του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Οι πυλώνες πάνω στους οποίους κινηθήκαμε είναι η υγεία (σωματική ακεραιότητα πολιτών), η παιδεία (σχολεία), ο σχεδιασμός (μελέτες), η καθε-μερα (καθημερινότητα). Στόχοι μας η ασφάλεια των πολιτών, η βελτίωση της κάθε γειτονιάς, οι μελέτες που θα αποτελέσουν εργαλείο για χρηματοδοτήσεις, οι αποκαταστάσεις προβλημάτων που χρονίζουν. Οι προτάσεις περιέχουν άμεσα έργα, μικρά έργα, μεγάλα έργα. 

"Η πόλη δεν έχει χρόνο για μικροπολιτικές, αλαζονεία και εγωισμούς

Έχουν περάσει περίπου 2 μήνες από την εκλογή των νέων δημοτικών και κοινοτικών συμβουλίων. Μικρό ίσως διάστημα για υλοποίηση έργου, αρκετά μεγάλο όμως, για να έχουμε ένα ικανοποιητικό δείγμα γραφής όσον αφορά τη συμπεριφορά των καινούργιων μας τοπικών “αρχόντων”.

Στο Αμβούργο μαθητές του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνάσιου και Λυκείου Μεσολογγίου

Ένα ταξίδι γεμάτο γνώση, νέες εικόνες και καινούριες γνωριμίες πραγματοποίησαν οι μαθητές από το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Μεσολογγίου. Έχοντας ως οδηγό την μάθηση και γλώσσα επικοινωνίας την τέχνη, βρέθηκαν για 6 μέρες στο Αμβούργο της Γερμανίας στο κοινωνικο-πολιτιστικο κέντρο Honigfabrik (19-25 Σεπτεμβρίου). Το κέντρο αυτό, φέτος γιόρταζε τα 40 χρόνια ύπαρξης του διοργανώνοντας πληθώρα δραστηριοτήτων για τους ντόπιους της περιοχής αλλά και τους φίλους επισκέπτες. 

      

 

 

Τελευταια νεα

    

    

    

    

Επικοινωνία μαζί μας

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr