Όμιλος Πολιτισμού Οινιαδών «Ελένη Γαντζούδη»Ένα νέο πολιτισμικό κύτταρο γεννιέται στους Οινιάδες!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στο π. δημαρχείο Οινιαδών στο Νεοχώρι η ανάγνωση του καταστατικού του συλλόγου μας.

Ας μη συνηθίσουμε την εγκατάλειψη που μας επιβάλλουν

Από το Μάιο του 2017, η άτυπη ομάδα πολιτών Saltsinistas έχει θέσει ως στόχο να δώσει ζωή στο Πάρκο Δασάκι αντιλαμβανόμενη την ανάγκη όλων μας για ζωντανούς δημόσιους πράσινους χώρους στην πόλη μας.

Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε με συναντήσεις με τον αρμόδιο φορέα, δηλαδή το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και την πρόεδρό του, κ.Τσέλιου Παναγοδήμου.

Αισθητική αναβάθμιση στον χώρο εισόδου του ΔΑΚ (photo)

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η :

Με την έναρξη της νέας αθλητικής σεζόν οι φίλοι του Α.Σ. Χαρίλαος Τρικούπης προβήκαμε στην αισθητική αναβάθμιση του χώρου είσοδος - χώρος αναμονής ...

Ειδικό Πρόγραμμα της ΕΘΝ.Ο.Α. για την Στήριξη των Ελληνογερμανικών Ανταλλαγών Νέων

Η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α.) προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στο «Ειδικό Πρόγραμμα για την Στήριξη των Ελληνογερμανικών Ανταλλαγών Νέων», το οποίο απευθύνεται σε ομάδες αλλά και σε μεμονωμένους αθλητές-αθλήτριες.

Ισχυρό μήνυμα έστειλε η νεολαία του Καινουργίου όσον αφορά τον αθλητισμό

Εκτός της ιστορικής Δόξας,  η οποία έχει τμήματα μόνο στο ποδόσφαιρο (ανδρική και παιδική ομάδα), ήρθε να προστεθεί και η Αθλητική Ένωση Καινουργίου.

Η "Ένωση" ξεκίνησε τμήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ ενώ υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από γονείς και μικρούς αθλητές-τριες για τμήματα βόλεϊ, χάντμπολ και στίβου.

 

        

 

                             

Τελευταια νεα

 

Επικοινωνία μαζί μας

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr