''Εργοτάξιο'' το τελευταίο διάστημα το ΔΑΚ Μεσολογγίου

Σε ένα μικρό εργοτάξιο έχει μετατραπεί το τελευταίο διάστημα το Δημοτικό Στάδιο Μεσολογγίου με τις εργασίες τόσο στον αγωνιστικό χώρο του κεντρικού γηπέδου, αποδυτήρια, τουαλέτες, αίθουσα Βισβίκη αλλά και των χώρων κάτω από τα προπύλαια να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πάμε να δούμε πως έχουν τα πράγματα μέχρι σήμερα..

Σε παρά πολύ καλή κατάσταση με πολλά περιθώρια βελτιώσεις βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του κεντρικού γηπέδου του δημοτικού σταδίου μετά τις απαραίτητες βελτιωτικές εργασίες (φτάνει να υπάρξει η ανάλογη φροντίδα και στη συνέχεια από τον Δήμο, αλλά και ο σεβασμός από όλους όσους αθλούνται καθημερινά στο ΔΑΚ).

Εργασίες ανακατασκευής έγιναν και στα αποδυτήρια (διαιτητών και ομάδων) που βρίσκονται δίπλα στην αίθουσα «Βισβίκη» η οποία και αυτή σε λίγες ημέρες αναμένεται να είναι έτοιμη, στην τελική ευθεία είναι οι εργασίες στους χώρους που βρίσκονται κάτω από τα προπύλαια όπου θα δημιουργηθεί γραφείο και ιατρείο, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι σε θέση να ανοίξουν και οι τουαλέτες που βρίσκονται στην είσοδο του γηπέδου, καθώς το πρόβλημα του εντοπίστηκε είναι μεγάλο και χρειάζεται διάνοιξη νέου βόθρου.

Βεβαία όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να γίνουν αν δεν υπήρχε καθημερινά αφιλοκερδώς παρακαλώ κάποιος ώστε να συντονίζει τις εργασίες των συνεργείων, και αυτός δεν είναι άλλος από τον Έφορο Εγκαταστάσεων και Αθλητικών Εκδηλώσεων του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου κ. Ιωάννη Δελαπόρτα που μόλις σε διάστημα ενός μήνα από την ανάληψη των καθηκόντων του μπόρεσε και έβαλε σε σειρά αρκετά θέματα τα οποία είχαν βαλτώσει εδώ και χρόνια.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr