Φιλικό με φόντο την λιμνοθάλασσα! (Φωτο)

Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Αστέρα Μεσολογγίου και τους παλαιμάχους της ομάδας. Ο αγώνας είχε σκοπό την διάδοση του μηνύματος για την προστασία της Λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου και την οικονομική ενίσχυση του αγώνα της Πρωτοβουλίας πολιτών "Λιμνοθάλλαζα" ενάντια στη λειτουργία των εργοστασίων καύσης βιορευστών μέσα στο Εθνικό μας Πάρκο. 

Μέσα λοιπόν σε πολύ ευχάριστο και εορταστικό κλίμα συναντήθηκαν πρώην και νυν παίχτες του Αστέρα σε ένα παιχνίδι που ξύπνησε σε όλους ευχάριστες αναμνήσεις. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το σκορ ήταν 5-0 σε βάρος των παλαιμάχων που έδειξαν όμως στο γήπεδο παρά τα παραπάνω κιλά και τους ασπρισμένους κροτάφους ότι η τέχνη δεν ξεχνιέται εύκολα. 

Παλαίμαχοι Αστέρα Μεσολογγίου (Ευθυμίου παίχτης-προπονητής): Σπυρόπουλος, Σταμάτης Βαγγέλης, Ψεύτης, Παπάς, Μπούρος, Σακαρέλης, Κατσάνος, Σταθής, Γραμμένος, Ζέρβας, Ματζουράτος, Δενδρινός, Τσιγαρίδας, Σταμάτης Νίκος.

Αστέρας Μεσολογγίου (Μαντέλος): Σταθάτος, Γρηγοράκης, Κάτσινας, Ιωάννου, Παναγιωτόπουλος, Παπασπύρου, Σχώρης, Μαντέλος Γιώργος, Μιχαλόπουλος, Σταμάτης Κωνσταντίνος, Χριστοδουλάτος, Καλύβας, Λιακάκης, Καρακώστας, Γαντζούδης, Ιζεϊράι.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Επικαιρότητα | Εκδηλώσεις

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr