Το πρόγραμμα των απευθείας μεταδόσεων της ΕΡΤ των Εορτών Εξόδου 2018

Απ’ ευθείας μετάδοση από την Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου η Πομπή της Ιερής Εικόνας της Εξόδου το Σάββατο 31 Μαρτίου και την Κυριακή 1 Απριλίου, από τη συχνότητα της ΕΡΤ2. 

Το Σάββατο του Λαζάρου 31 Μαρτίου 2018 στις 21:00 η ΕΡΤ2, σε απευθείας σύνδεση με τον Κήπο των Ηρώων της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, θα μεταδώσει την τελετή «Η Νύχτα της Εξόδου» για τα 192 χρόνια από την Έξοδο της Ηρωικής Φρουράς των Ελευθέρων Πολιορκημένων (10 Απριλίου 1826).

Αποκορύφωμα της βραδιάς, η αναπαράσταση της ανατίναξης του δημογέροντα Χρήστου Καψάλη.

Την Κυριακή των Βαΐων 1η Απριλίου 2018 στις 08:00, η ΕΡΤ2 θα μεταδώσει απευθείας: 

  • Τον Όρθρο και την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία της Κυριακής των Βαΐων από τον Καθεδρικό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. 
  • Την επίσημη Δοξολογία για την 192η Επέτειο της Εξόδου του Μεσολογγίου, παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου. 
  • Την πομπή της Εικόνας της Εξόδου από τον Καθεδρικό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος με κατεύθυνση τον Κήπο των Ηρώων της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Η μετάδοση θα γίνει και μέσω διαδικτύου στον παρακάτω σύνδεσμο: http://webtv.ert.gr/ert2/

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr