Βασιλείου: Προμηθευτείτε τα πάντα ενόψει Πάσχα στις καλύτερες τιμές!

 

Οικογενειακή επιχείρηση η οποία και ιδρύθηκε από τον Γεώργιο Βασιλείου το 1970 με αρχική έδρα το Άνω Κεράσοβο Αιτωλοακαρνανίας και αντικείμενο τη Χονδρική και την παράγωγη - πώληση ξυλάνθρακα, προμηθεύοντας πολλά μέρη της Ελλάδας.

Το 1994 σημειώθηκε μεταβίβαση αυτής στον υιό, Λάμπρο Βασιλείου. Ωστόσο λόγω της ανεπάρκειας που είχε παρατηρηθεί στην εγχώρια αγορά, η επιχείρηση ξεκίνησε τις εισαγωγές της με χώρες του εξωτερικού με απώτερο στόχο την κάλυψη αναγκών της. Με αυτό τον τρόπο δημιούργησε συσκευασίες των 5,10,15 κιλών οι οποίες φέρουν πληροφορίες του καταστήματος μας και πωλούνται ακόμη και σήμερα σε διαφόρους εμπορικούς χώρους (ιδιώτες, σουπερμάρκετ, μίνι μάρκετ).

Το 2005 έγινε μεταφορά της έδρας στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου σε νέες ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις στην οδό Ναυπάκτου πλησίον Lidl όπου βρίσκεται ακόμη και σήμερα, επεκτεινόμενη αυτή τη φορά και στη λιανική πώληση καυσόξυλων όπως και σε ειδή θέρμανσης, ξυλόσομπες, ξυλολέβητες, ψησταριές, μοτέρ, σχάρες, σούβλες, μπάρμπεκιου και αλλά είδη.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 2631400003, 6973 214704 & 6977 639691.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr