«Το τάβλι» με τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη και Γεράσιμο Σκιαδαρέση στις 9 Ιουλίου στο Σπεράντζα θερινό σινεμά στο Μεσολόγγι

ΤΡΙΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 21:15 για μία μόνο Θεατρική Παράσταση!

«Το τάβλι» με τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη και Γεράσιμο Σκιαδαρέση στο Σπεράντζα θερινό σινεμά στο Μεσολόγγι, μια εξαιρετική κωμωδία η οποία θα φιλοξενηθεί σε ένα Νέο και υπέροχο χώρο στην καρδία της πόλης.

Η κωμωδία του Δημήτρη Κεχαΐδη «Το τάβλι» σε μια παρτίδα δεξιοτεχνίας με τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη και Γεράσιμο Σκιαδαρέση σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη. 

Μια κωμωδία χαρακτήρων, που αποδίδεται γλαφυρά η νεοελληνική πραγματικότητα και το ενδόμυχο όνειρο του νεοέλληνα «να πιάσει την καλή».

Ο Φώντας (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης) και ο Κόλιας (Ιεροκλής Μιχαηλίδης), δυο φίλοι και κουνιάδοι, κάθονται ένα ζεστό αυγουστιάτικο απόγευμα μετά από έναν μεσημεριανό ύπνο, την ώρα του ιερού απογευματινού καφέ στη βεράντα τους και συζητούν πώς θα πιάσουν την καλή και θα γλυτώσουν από τη φτώχεια τους. Το σχέδιο «όπως πάντα» καλά οργανωμένο και σίγουρο, μας δείχνει όλο το νεοελληνικό όνειρο που πλάθεται από ευτελή υλικά. Οι δυο ήρωές μας, ο Φώντας, άνθρωπος της πιάτσας και ο Κόλιας πρώην αντιστασιακός και νυν λαχειοπώλης, ονειρεύονται να στήσουν μαζί μια κομπίνα, με στόχο τα μεγάλα κέρδη και την είσοδο στην υψηλή κοινωνία. Δύο χαρακτήρες αυθεντικοί, λαϊκοί, οικείοι, αναγνωρίσιμοι, τραγικοί και κωμικοί συνάμα, συνοψίζουν την ουσία της νεοελληνικής φιλοσοφίας.

Συντελεστές:

Κείμενο: Δημήτρης Κεχαΐδης

Σκηνοθεσία: Λευτέρης Γιοβανίδης

Σκηνικά: Πουλχερία Τζόβα

Κοστούμια: Μαρία Παπαδοπούλου

Μουσική: Θοδωρής Οικονόμου

Φωτισμοί: Νίκος Σωτηρόπουλος

Με τους: Ιεροκλή Μιχαηλίδη και Γεράσιμο Σκιαδαρέση

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ Εισιτηρίων: Λόγω της μεγάλης ζήτησης έχει προβλεφτεί από τους υπευθυνους προπώληση εισιτηρίων σε προνομιακή τιμή η οποία θα γίνεται στα ταμεία του Κινηματογράφου τις ώρες λειτουργίας του (καθημερινά 20:00-23:00) έναντι Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεσολογγίου.

- Προπώληση από τα ταμεία του κινηματογράφου: 10€ 

- Αγορά εισιτηρίου την ημέρα της παράστασης: 12

(Στις θεατρικές παραστάσεις δεν γίνονται ονομαστικές κρατήσεις χωρίς αγορά από τα ταμεία μας).

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr