Διέξοδος | Νέα έκδοση «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΡΑΖΗΚΟΤΣΙΚΑΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝΤΟΠΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ»

ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ

Η «Διέξοδος» έχοντας συνεχώς προσανατολισμένο το ενδιαφέρον στην διατήρηση της ιστορικής μνήμης του Μεσολογγίου και πριν ακόμη «στεγνώσει» το μελάνι από τις δύο προηγούμενες εκδόσεις της «ΙΩΑΝΝΗΣ –ΙΑΚΩΒΟΣ ΜΑΓΕΡ / ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΕΣΘΕΝΕΥΣ» και «ΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΟΛΩΜΟ», μία καινούργια – την 34η ,όπως είχε προαναγγείλει, έθεσε σε κυκλοφορία.

Πρόκειται για την μελέτη του διπλωματούχου ξεναγού και «κατ΄επιλογήν» Μεσολογγίτη Γεωργίου Αποστολάκου με τον τίτλο «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΡΑΖΗΚΟΤΣΙΚΑΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝΤΟΠΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ» που είχε αποτελέσει την εισήγησή του στην εκδήλωση μνήμης που οργάνωσε και πραγματοποίησε ο Κοινωφελής Πολιτιστικός Οργανισμός «Διέξοδος» στους χώρους του Ιστορικού του Μουσείου τον Δεκέμβριο του 2018, για την επέτειο των 220 χρόνων από τη γέννηση του Ιωάννη Ιάκωβου Μάγερ, του Αθανασίου Ραζή-Κότσικα και του Διονυσίου Σολωμού.

Η έκδοση αυτή, όπως και οι προηγούμενες, διατίθεται από το «Τεχνοπωλείο» του Ιστορικού Μουσείου της «Διεξόδου».

      

 

 

Τελευταια νεα

    

    

    

   

   

Επικοινωνία μαζί μας

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr