Μένουμε σπίτι μας!

Εκκληση απευθύνει το υπουργείο Υγείας να παραμένουν σπίτι τους όσοι εκδηλώνουν ήπια συμπτώματα ίωσης, αλλά δεν ανήκουν σε ευπαθή ομάδα.

Ειδικότερα, το υπουργείο, στην σχετική ανακοίνωσή του, στο πλαίσιο της διασφάλισης της δημόσιας υγείας και της ενημέρωσης του κοινού έναντι του νέου κορωνοϊού (COVID 19), σημειώνει:

“Το υπουργείο Υγείας απευθύνει έκκληση, οι πολίτες που δεν ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες να μην προσέρχονται στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας προκειμένου να εξεταστούν για τον νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2 αν έχουν ήπια συμπτώματα. Υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης της νόσου σε ευπαθείς ομάδες, αλλά και να εκτεθούν οι ίδιοι στον SARS-CoV-2 σε περίπτωση που δεν νοσούν ήδη.

Δίνουμε προτεραιότητα για την εξέταση στους συμπολίτες μας με σοβαρή αναπνευστική νόσο καθώς και σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας με χρόνια προβλήματα υγείας.

Το πιο αποτελεσματικό μέτρο περιορισμού της επιδημίας είναι ο περιορισμός κατ᾽οίκον με την εμφάνιση συμπτωμάτων ίωσης για τα άτομα που δεν ανήκουν σε ευπαθή ομάδα”.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr