Διέξοδος: «Τιμή στους Εξοδίτες»

Η πρωτόγνωρη κατάσταση την οποία βιώνει η ανθρωπότητα το τελευταίο διάστημα και ο κίνδυνος που αυτή ενέχει για όλους, επιβάλλει τον περιορισμό μας στην ασφάλεια του σπιτιού.

Ο περιορισμός αυτός, που έχει οδηγήσει και στην ματαίωση των Γιορτών Εξόδου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, δεν μπορεί να ματαιώσει και την οφειλόμενη εκ μέρους μας τιμή σε εκείνους που εθελούσια, ήρεμα και προμελετημένα πορεύτηκαν προς τον θάνατο για να σώσουν την αξιοπρέπεια των ελεύθερων ανθρώπων όπου γης.

Γι΄αυτό καλούμε όλους το Σάββατο του Λαζάρου από τις 7.30 το απόγευμα και μέχρι να νυχτώσει να τοποθετήσουν, σύμφωνα με την παλιά συνήθεια των Μεσολογγιτών, στην πόρτα, στο παράθυρο ή στο μπαλκόνι του σπιτιού τους ένα κεραμίδι, πάνω στο οποίο να καίγεται ένα καρβουνάκι με λιγοστό λιβάνι.

Έτσι, αφού οι συνθήκες δεν επιτρέπουν να τιμήσουμε κατά τα ειωθότα το κορυφαίο και ανεπανάληπτο γεγονός της Εξόδου Μεσολογγίου, τουλάχιστον να το πράξουμε με έναν διαφορετικό τρόπο, απόλυτα συμβατό στη μνήμη των γενναίων υπερασπιστών της Φρουράς της Ιεράς Πόλεως.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr