Στο «Φιλόδημο» μεγάλα αθλητικά έργα σε Μεσολόγγι και Νεοχώρι

Με σημερινή απόφαση που υπογράφει ο Γενικός Διευθυντής Οικονομικών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Αναπτυξιακής Πολιτικής Κ. Θεοδωρόπουλος το υπουργείο Εσωτερικών χρηματοδοτεί δύο μεγάλα έργα για τον Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.

 

Το ποσό ανέρχεται σε συνολικά 1.000.000 €( ένα εκατομμύριο ευρώ)  600.000 από το ΠΔΕ του υπουργείου Εσωτερικών και 400.000 από ιδίους πόρους του δήμου. Προβλέπει την βελτίωση των εγκαταστάσεων του γηπέδου Μεσολογγίου με προϋπολογισμό 750.000 ευρώ και την αντίστοιχη βελτίωση εγκαταστάσεων στο γήπεδο Νεοχωρίου με ποσό 250.000 ευρώ.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος ευχαριστεί τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο καθώς και τους υπηρεσιακούς παράγοντες που αποδέχτηκαν το αίτημα του Δήμου το οποίο θα αναβαθμίσει σε μεγάλο βαθμό τις αθλητικές υποδομές. Ένα αίτημα που επικαιροποιήθηκε τους τελευταίους μήνες ώστε να καταστήσει εφικτή την χρηματοδότησή του.

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr