Κώστας Λύρος: Η στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων πρωταρχική ανάγκη

Διανομή υλικού χτες σε καταστήματα του Μεσολογγίου σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο

Ξεκίνησε χτες η διανομή αντισηπτικών σε καταστήματα της πόλης, μασκών στις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, αλλά και ενημερωτικού εντύπου.

Η πρωτοβουλία ελήφθη σε συνεργασία του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου μαζί με τον Εμπορικό Σύλλογο και θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες το πρόγραμμα «Ψωνίζω και κερδίζω» που εκτιμάται ότι θα ενισχύσει αρκετά τις τοπικές επιχειρήσεις με δωροεπιταγές και προωθητικές ενέργειες.

Στα καταστήματα βρέθηκε ο Κώστας Λύρος μαζί με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Βασίλη Σπυρόπουλο όπου έγινε ενημέρωση για τις πρωτοβουλίες που πάρθηκαν. Οι δυο άνδρες αφουγκράστηκαν τις εύλογες ανησυχίες των εμπόρων που κινδυνεύουν εξαιτίας της πανδημίας και των επιπτώσεων αυτής στις μικρές επιχειρήσεις. Όπως σημείωσε ο δήμαρχος Μεσολογγίου, είναι μείζον να μένει το χρήμα στην τοπική αγορά και να αυξηθεί η επισκεψιμότητα στο Μεσολόγγι. «Είναι πολύ σημαντικό που ο δήμος μας βγήκε αλώβητος από τον κορωνοϊό, σήμερα ξεκινάμε και πάλι με πείσμα για να ανταπεξέλθουμε στις προσκλήσεις. Μένουμε στον τόπο μας, τον υποστηρίζουμε στην πράξη, χαμογελούμε και δίνουμε μήνυμα ελπίδας», τόνισε μεταξύ άλλων ο Κώστας Λύρος.

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr