Νέο Ορθοπεδικό Ιατρείο του Ιωάννη Λαχανά στο Αγρίνιο

Από τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός Ιωάννης Λαχανάς σας περιμένει στο νέο του ιατρείο στο Αγρίνιο στην οδό Ι. Σταΐκου & Γρίβα 2.

Ο Ιωάννης Λαχανάς είναι Στρατιωτικός Ιατρός, επιμελητής στο 401 ΓΣΝΑ, ειδικευμένος στη Μεγάλη Βρετανία και αναλαμβάνει την αντιμετώπιση όλου του φάσματος των Ορθοπαιδικών παθήσεων και κακώσεων. Έχει ανακηρυχθεί κατόπιν εξετάσεων υπότροφος του Βασιλικού Κολλεγίου των Χειρουργών της Αγγλίας (FRCS) και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας (FEBOT) καθώς και μέλος του Κολλεγίου Ελλήνων Ορθοπαιδικών Χειρουργών, όντας από τους ελάχιστους Ορθοπαιδικούς στην Ελλάδα που κατέχουν και τους τρεις αυτούς τίτλους.

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του ιατρείου του στο Μεσολόγγι, ο Ιωάννης Λαχανάς προσφέρει υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες, αποκλειστικά κατόπιν ραντεβού στο 2641402400.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr