ΝΟ Μεσολογγίου: Καταδικάζει και στηρίζει ανεπιφύλακτα τη Σοφία Μπεκατώρου

O Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφή βίας και στηρίζει ανεπιφύλακτα την Ολυμπιονίκη ιστιοπλόο Σοφία Μπεκατώρου στην απόφασή της να καταγγείλει δημόσια το περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης που βίωσε στο παρελθόν.

Η σεξουαλική, η σωματική ,η ψυχολογική ,η έμφυλη βία και η κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης όχι μόνο δεν έχουν καμία θέση στους αθλητικούς χώρους αλλά έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τις αρχές και τα ιδανικά του αθλητικού πνεύματος.

ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ - ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ.

Είναι ευθύνη όλων μας, διοικητικών παραγόντων, προπονητών, συναθλητών, φορέων αθλητισμού, και της Πολιτείας η διαρκής προσπάθεια εξάλειψης παρόμοιων περιστατικών και η προστασία των αθλητών και αθλητριών μας.

Ως Ν.Ο.Μ. ζητούμε από όλους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και απο τη ΓΓΑ και τις ομοσπονδίες μας , να υιοθετηθούν άμεσα μέτρα και διαδικασίες για την πρόληψη και την εξάλειψη τέτοιων φαινομένων.

Το Δ.Σ. Του Ν.Ο.Μεσολογγίου.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr