Λάδι, ελιές και αλάτι με ένα click, από το Κτήμα στην κουζίνα σας!

Κατηγορία: Επικαιρότητα

Λάδι, ελιές και αλάτι με ένα click, από το Κτήμα στην κουζίνα σας!

Το Κτήμα Κάκκαβος απλώνεται σε έκταση 400 στρεμμάτων στις πλαγιές των βουνών στην περιοχή Μεσόκαμπος, αγκαλιάζοντας από ψηλά την πόλη του Μεσολογγίου και τη λιμνοθάλασσα, προστατευόμενο υγροβιότοπο του Natura 2000.

Στην παραγωγή μας χρησιμοποιούμε αποκλειστικά φυσικές, παραδοσιακές και φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους από το πρώτο βήμα.

Το πετρώδες έδαφος και το ιδιαίτερο κλίμα της περιοχής, σε συνδυασμό με τη συνεχή εποπτεία και τους ποιοτικούς ελέγχους, σας χαρίζουν προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας. Καλλιέργειες με άριστο τελικό προϊόν, γευστικό, χωρίς προσθήκες χημικών ή συντηρητικών και με την απολύτως απαραίτητη επεξεργασία.

Η άλμη γίνεται με αλάτι από τη λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου το οποίο και συσκευάζουμε για να μπορείτε να το προμηθευτείτε και εσείς. Το κτήμα Κάκκαβος εξάγει και προμηθεύει επιχειρήσεις και νοικοκυριά σε όλο τον κόσμο.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.kakkavosestate.com μπορείτε τώρα να προμηθευτείτε και εσείς προϊόντα ποιότητας και σε τιμές χονδρικής. Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, αγουρέλαιο, πυρηνέλαιο, ελιές όλων των μεγεθών και φυσικό αλάτι από αφρίνα (foam) μέχρι χοντρό. Προϊόντα της Αιτωλικής γης για ποιότητα ζωής. Πώληση χονδρική-λιανική. 

Επισκεφθείτε τη μόνιμη έκθεση των προϊόντων μας στη Σπ.Μουστακλή 32, Μεσολόγγι ή τηλεφωνήστε στο 26310 55050 για πληροφορίες.