Κάλεσμα για εθελοντικό καθαρισμό του ΔΑΚ Μεσολογγίου από τον Δήμο!

 

Ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Καθαριότητας και Πρασίνου και ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ που διαχειρίζεται τα αθλητικά κέντρα της πόλης, καλούν τους αθλητές των Συλλόγων ,τους παράγοντες αυτών καθώς και τους συνδημότες που μπορούν να παραβρεθούν στο Δημοτικό Αθλητικό Στάδιο του Μεσολογγίου την ερχόμενη Παρασκευή 4-9-2015 και ώρα 08:00 το πρωί, να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αισθητικής αναβάθμισης και βελτίωσης της εικόνας του γηπέδου.

Ο Δήμος θα διαθέσει όλα τα μηχανήματα καθώς και το σύνολο του προσωπικού που διαθέτει, προκειμένου να επιτευχθεί μια γενναία παρέμβαση – βελτίωση των εγκαταστάσεων του γηπέδου.

Θα ήταν δε μια μεγάλη ευκαιρία στο τέλος της ημέρας να επιδιωχθεί και ένας γόνιμος διάλογος μεταξύ δημοτικής αρχής και συνδημοτών, προκειμένου να αναλυθούν τα αίτια της σημερινής κατάστασης αλλά και τις πρωτοβουλίες που έχει ήδη πάρει ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, σε μια προσπάθεια επίλυσης χρόνιων προβλημάτων.

Δεν είμαστε ευχαριστημένοι και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε από την σημερινή εικόνα των γηπέδων της πόλης, θεωρούμε όμως ότι με την αγαστή συνεργασία  όλων των εμπλεκομένων, με την εφαρμογή ενιαίων κανονισμών γηπέδου όπως σε κάθε οργανωμένο δημοτικό αθλητικό στάδιο της χώρας που τούτη την ώρα ετοιμάζονται προς υπογραφή, θα ξεκινήσει μια νέα εποχή για το γήπεδο και το σύνολο των αθλητικών χώρων. Ζητάμε την υπομονή και την κατανόησή σας.

Σας περιμένουμε ΜΑΖΙ να αλλάξουμε την πόλη μας.

ΥΓ1. Θα ήταν εύλογο όποιος παραβρεθεί, στο βαθμό που είναι εφικτό, να φέρει μαζί του ό,τι χρήσιμο εργαλείο διαθέτει πχ τσουγκράνα, φτυάρι, βούρτσες, σκούπες κτλ ο Δήμος θα διαθέσει με τη σειρά του εργαλεία, υλικά κτλ.

 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr