Γενικό Λίφτινγκ στο ΔΑΚ Αγρινίου

Αλλάζει καθημερινά η όψη του σταδίου – Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες

Τοποθετήθηκε και εταιρεία ιδιωτικής φύλαξης για την αποτροπή κλοπών από τις εγκαταστάσεις 

Με γοργούς ρυθμούς

συνεχίζεται από συνεργεία της δημοτικής αρχής το γενικό λίφτινγκ στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου (ΔΑΚ) Μιχάλης Κούσης, το οποίο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αμέσως μετά την παράδοση και λειτουργία του κολυμβητηρίου του σταδίου, τα συνεργεία έχουν πιάσει δουλειά στους υπόλοιπους εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους του ΔΑΚ με παράλληλες εργασίες ανακαίνισης και αναμόρφωσης της εικόνας του σταδίου, που τα τελευταία χρόνια δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, με έντονα σημάδια εγκατάλειψης.

«Πράγματι τα τελευταία χρόνια το στάδιο βρισκόταν στο έλεος του Θεού.

Η κατάσταση που

επικρατούσε ήταν απαράδεκτη και από την αρχή της θητείας της, η δημοτική αρχή είχε θέσει ως στόχο την βελτίωση της εικόνας του ΔΑΚ. Αμέσως μετά την αναμόρφωση του κολυμβητηρίου σειρά πήραν οι εργασίες στους υπόλοιπους, εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται εργασίες ελαιοχρωματισμού του σταδίου σε όλους τους χώρους. Βέβαια μιλάμε για μία τεράστια έκταση (67 στρέμματα) ωστόσο θα βαφτούν όλοι οι χώροι μέσα και έξω.

Την ίδια στιγμή, σε εξέλιξη βρίσκεται και η αντικατάσταση των προβολέων και μετασχηματιστών των τεσσάρων πυλώνων του κεντρικού γηπέδου ποδοσφαίρου. Μέχρι σήμερα λειτουργούσαν ελάχιστοι προβολείς, με συνέπεια να καθίσταται δύσκολη η προπόνηση εκατοντάδων αθλητών στίβου της περιοχής, καθώς το σκοτάδι πλέον πέφτει από νωρίς και από κάποιο σημείο κι’ έπειτα οι προπονήσεις αναγκαστικά σταματούσαν.

Ο κάθε πυλώνας

αποτελείται από 12 προβολείς, άρα συνολικά θα τοποθετηθούν 48 συνολικά καινούριοι προβολείς, δημιουργώντας άριστες συνθήκες άθλησης» ανάφερε μιλώντας στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Αγρινίου Νίκος Γκρίζης.Την ίδια ώρα πάντως, καθυστέρηση παρατηρείται σε ότι αφορά την αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο κεντρικό γήπεδο ποδοσφαίρου, καθώς σύμφωνα με τη δημοτική αρχή υπήρξαν καθυστερήσεις με τον διαγωνισμό, ενώ από την άλλη δεν ευνοούν και οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν το τελευταίο διάστημα(ανομβρία).

Εταιρεία Ιδιωτικής Φύλαξης στο Στάδιο μετά τα κρούσματα κλοπών και δολιοφθοράς στις εγκαταστάσεις 

Στην απόφαση φύλαξης του σταδίου από εταιρεία ιδιωτικής φύλαξης (security) προχώρησε η δημοτική αρχή μετά τα πρόσφατα κρούσματα κλοπών και δολιοφθοράς στις εγκαταστάσεις. Μέχρι σήμερα το ΔΑΚ φυλάσσονταν μόνο κατά τις πρωινές ώρες, καθώς δεν υπήρχε η δυνατότητα κάλυψης των νυχτερινών ωρών από άνθρωπο του σταδίου. Προ ημερών την φύλαξη ανέλαβε ιδιωτική εταιρεία, από τις 11 τη νύχτα μέχρι και τις 7 το πρωί, τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους του ΔΑΚ, σε μία προσπάθεια διαφύλαξης των εγκαταστάσεων που κατά το παρελθόν έχουν αποτελέσει έρμαιο στις διαθέσεις κλεφτών και διαρρηκτών

sinidisi.gr

 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr