''Δράση βοήθειας'' από το Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι

 

Κλειστό Γυμναστήριο Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας - Μεσολόγγι.

Δράση βοήθειας

Μπορούμε να βοηθήσουμε???!!!

Οι τελευταίες εξελίξεις με την συσσώρευση προσφύγων στην χώρα μας δεν μπορούν παρά να μας επηρεάσουν σαν λαό δυνατά δοκιμασμένο και ευαίσθητο σε τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις.

Το κλειστό γυμναστήριο του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι σε συνεργασία με το Τμήμα Περίθαλψης και κοινωνικής μέριμνας ξεκινάει δράση για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία θα διατεθούν μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού - Παράρτημα Μεσολογγίου - στους πρόσφυγες.

Τα είδη που μπορούν να προσφερθούν είναι:

Τρόφιμα: παστεριωμένο γάλα 1 λίτρου μακράς διάρκειας σε χάρτινη συσκευασία, που να διατηρείται εκτός ψυγείου(όχι εβαπορέ),βρεφικά γάλατα σε σκόνη, φρυγανιές, μπισκότα, μέλι και μαρμελάδες(σε ατομικές μερίδες) Τσάι (σε φακελάκια).

- Είδη ατομικής υγιεινής: Μωρομάντιλα, Πάνες, Σαμπουάν και Υγρό σαπούνι σε μικρές συσκευασίες η επαγγελματικές μαζί με μικρά πλαστικά μπουκαλάκια, Οδοντόκρεμες, Οδοντόβουρτσες, Σερβιέτες.

- Λοιπά είδη: Πλαστικά ποτήρια, Πιάτα, Πιρούνια και θερμικά ποτήρια.

Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνει στο Κλειστό Γυμναστήριο του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι μέχρι την Παρασκευή 22/04/2016.

Πληροφορίες: Κλειστό Γυμναστήριο Τ.Ε.Ι.

ΛΙΑΠΙΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 26310 58353

Τμήμα Περίθαλψης και Κοινωνικής Μέριμνας

ΣΒΩΛΟΥ ΜΑΡΙΑ  26310 58421

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr