"ΟΙΝΙΑΔΕΣ - Μιά αρχαία Ακαρνανική πολιτεία"

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Tο Πνευματικό Κέντρο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου έχει την χαρά να σας προσκαλέσει στην παρουσίαση του τετράγλωσσου ενημερωτικού οδηγού «ΟΙΝΙΑΔΕΣ – Μια αρχαία Ακαρνανική Πολιτεία»  του  Γεωργίου Ν. Ρόμπολα  που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις του Ιστορικού  Μουσείου «Διέξοδος» με την ευκαιρία της έναρξης του 30ου Φεστιβάλ  Οινιαδών.

Η παρουσίαση  θα γίνει την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016 στις 8.30 το βράδυ στο κτίριο Συγγρού της Κατοχής Οινιαδών με ελεύθερη είσοδο.

Για το βιβλίο, τον συγγραφέα και το φεστιβάλ θα μιλήσουν η  Αρχαιολόγος – Ιστορικός , διευθύντρια διεθνών σχέσεων του Πανεπιστημίου Πατρών Ανδρονίκη Χρυσάφη, οι φιλόλογοι Γρηγόρης Δουλιώτης και Ειρήνη Καρανικόλα και ο δικηγόρος – ιδρυτής της «Διεξόδου» Νίκος Κορδόσης.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο δήμαρχος της Ιερής Πόλης Νίκος Καραπάνος και ο πρόεδρος της Αρχαιολογικής εταιρείας Δυτικής Στερεάς Ελλάδος Αθανάσιος Σπυρόπουλος.

 

Ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr