Εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΕΠΑΛ Μεσολογγίου στα πλαίσια καινοτόμων προγραμμάτων για το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου

Την Τρίτη 17/01/2016 στα πλαίσια του προγράμματος Αγωγής σταδιοδρομίας με τίτλο «Προσεγγίσεις ειδικοτήτων του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Μεσολογγίου» που υλοποιείται στο σχολείο μας, επισκεφτήκαμε το σχολικό συγκρότημα του ΕΠΑΛ- Ε.Κ. Μεσολογγίου.

Μετά το καλωσόρισμα από τον Δ/ντη  του ΕΠΑΛ κ. Κρίντα,  ακολούθησε από την υποδιευθύντρια του Ε.Κ.  κα. Γριβοπούλου, ξενάγηση και παρουσίαση όλων των εργαστηριών που λειτουργούν στο ΕΠΑΛ Μεσολογγίου. Οι μαθητές (και εν δυνάμει μαθητές  ΕΠΑΛ) αλλά και οι εκπαιδευτικοί μας, παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς του Ε.Κ. που όσο πιο απλά και παραστατικά μπορούσαν τους παρουσίασαν την καθημερινή δουλειά που γίνετε στο κάθε εργαστήριο.

Ιδιαίτερα εντυπωσιασμένοι μείναμε από τον τρισδιάστατο εκτυπωτή που υπάρχει και λειτουργεί στο εργαστήριο Ηλεκτρονικής του Ε.Κ. Μεσολογγίου (μας δόθηκαν και τρισδιάστατα αναμνηστικά), αλλά και από τις εφαρμογές για κινητά που δημιούργησε η κα. Γριβοπούλου μαζί με τους μαθητές της στο εργαστήριο Πληροφορικής.

Ευχαριστούμε τους διευθυντές του σχολικού συγκροτήματος και όλους τους εκπαιδευτικούς και ανανεώνουμε το ραντεβού μαζί τους για άλλη μια επίσκεψη την φετινή χρονιά. Τελειώνοντας θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον πανελλήνιο διαγωνισμό CanSat in Greece που παίρνει μέρος ομάδα μαθητών του ΕΠΑΛ – Ε.Κ. Μεσολογγίου.

 Εκ της Διευθύνσεως

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr