Ευχαριστήρια Επιστολή προς Alpha Bank από το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου

Εκ μέρους των μαθητών του σχολείου μας, των οικογενειών τους, των συναδέλφων μου, καθώς και ο ίδιος προσωπικά επιθυμώ να σας εκφράσω τις βαθιές ευχαριστίες μου για την στήριξη που παρείχε η Alpha Bank έως τώρα στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου.

Στο σχολείο μας πιστεύουμε ότι η υποστήριξη Ατόμων με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες αποτελεί τον δείκτη της κουλτούρας μιας κοινωνίας. Με την ευγενική σας χορηγία σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό (δύο Η/Υ με όλα τα περιφερειακά τους μέρη) συμβάλλατε στην παιδαγωγική ενδυνάμωση του σχολείου μας και στην στήριξη των μαθητών μας ώστε το όνειρο τους για κοινωνική ένταξη να γίνει πραγματικότητα.

Η ευγενική σας αυτή χειρονομία αποκτά ιδιαίτερη σημασία αυτόν τον καιρό που η κοινωνία μας βιώνει μια πρωτόγνωρη κρίση με πολλαπλές αρνητικές επιδράσεις για όλους μας.

 Εκ της Διοίκησης

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr