Δήμος για ΔΑΚ: Δεν μας ζήτησε κανείς μελέτες...

Αναφορικά με την κατάθεση ερώτησης των βουλευτών κ.κ. Γ. Βαρεμένου και Γ. Πάντζα καθώς επίσης της κυρίας Μαρίας Τριανταφύλλου που αφορά υποβολή μελετών αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Μεσολογγίου (ΔΑΚ), γίνεται γνωστό ότι κατά την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Ι. Συναδινού στο Μεσολόγγι τον Φεβρουάριο του 2016, ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος παρέδωσε στον ίδιο σχετική επιστολή καθώς επίσης υπόμνημα προτάσεων (Αρ.Πρωτ: 25) για παρεμβάσεις και απαραίτητες δράσεις αναβάθμισης είτε των υπαρχουσών υποδομών, είτε δημιουργίας νέων μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Από την 19η Φεβρουαρίου 2016 όπου και έγινε η επίδοση στον κ. Συναδινό, δεν υπήρξε ουδεμία απάντηση ή ανταπόκριση στο έγγραφο αίτημα του Δημάρχου, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία ωρίμανσης των μελετών και χρηματοδότησης των έργων.

Επιπρόσθετα, σημειώνεται πως εν όψει των δυο μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων τις οποίες θα φιλοξενήσει η Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου το καλοκαίρι, ο Δήμος έχει ήδη μεριμνήσει προκειμένου οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις να συντηρηθούν επαρκώς προσφέροντας ασφάλεια και λειτουργικότητα.

Πηγή: www.aixmi-news.gr

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr